Etsi

Vaillant lämpöpumput - ympäristönsuojelun ja suorituskyvyn yhdistelmä

Ryhdy ekosankariksi, Vaillantin yhteistyökumppaniksi.

Ota yhteyttä heti!

Vaillant ilma-vesilämpöpumppu

Huoleton lämmitysjärjestelmä pohjoisen olosuhteisiin. Katso Martin kokemukset uudesta lämmitysjärjestelmästä.

Ekosankareiden 6 etua

Kattava tuki

Asiantuntijakumppanina saat käyttöösi Vaillantin tarjoamat tukipalvelut ja räätälöidyt materiaalit aroTHERM plus -lämpöpumpun lanseerausta varten. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Monipuolinen ja kattava mainosmateriaali
  • Avustuksiin liittyvä tukipalvelu

Tekninen tuki

  • Ohjelmistoratkaisut lämpöpumppujen nopeaan asennukseen
  • Testatut hydrauliikkaratkaisuesimerkit suunnittelun tueksi
  • 2D- tai 3D-mallit CAD/VDI
  • Asiantuntijoidemme henkilökohtainen järjestelmäkonsultointi

Koulutus ja sertifiointi

Saat perusteellisen koulutuksen ja henkilökohtaisen sertifiointitodistuksen, minkä lisäksi saat aina tiedot uusimmista muutoksista ja pysyt siten ajan tasalla tärkeistä tapahtumista.

Henkilökohtainen neuvonta

Autamme sinua mielellämme tarjoamalla käyttöösi kattavan huoltoverkostomme ja teknisen tukemme

Asiakaspalvelu

Käyttöönotosta huolto- ja korjaustöihin: asiakaspalveluteknikkomme auttavat sinua puhelimitse tai paikan päällä.

Vaillantin luotettavuus

Vaillant on toiminut uudenlaisen lämmitysjärjestelmäteknologian edelläkävijänä yli 140 vuotta – lämpöpumpuista kokemusta on noin neljän vuosikymmenen ajalta. Kaikille tuotteillemme tehdään kattavat turvallisuustestit. Näihin lukeutuvat:

  • Testikammio
  • Akustiikkalaboratorio

Ota ensimmäinen askel yhdellä napsautuksella ja rekisteröidy Vaillantille.

Nopea asennus

Kaksi asentajaa pystyy asentamaan aroTHERM plus -lämpöpumpun vain yhdessä työpäivässä, eikä asennusta varten tarvita kylmäainepätevyyttä. Vaillant tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia lisävarusteita ja palveluja, joiden ansiosta kaikki sujuu täysin vaivattomasti.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme etuihin ja anna meidän vakuuttaa sinut.

Vaillant-lämpöpumppujen tuotevalikoima

Erittäin energiatehokas

Lämpökertoimen ollessa jopa 5,4 [A7/W35] aroTHERM plus tuo asiakkaillesi merkittävät energiansäästöt tarjoten samalla erittäin suuren lämpimän käyttöveden tuotantokapasiteetin.

* Saavutettu tai saavutettavissa oleva energiansäästö riippuu monista eri tekijöistä (esimerkiksi paikalliset sähkönhinnat, aiempi malli, lämmitysasetukset, käyttö, laitteiston sijainti, ulkolämpötila) ja voi siten vaihdella.

Ihanteellinen ratkaisu saneerauskohteisiin

aroTHERM plus on saneerausprojektien suunnittelijoiden uusi paras ystävä. Menoveden korkea 75° C:n lämpötila mahdollistaa järjestelmän käytön lämpöpattereiden kanssa yksinomaan lämpöpumpputilassa – tämä takaa lämmityslämpötilan jopa 65 °C ja toiminnan ulkolämpötilaan –10 °C saakka. Se tarkoittaa, että tällä lämpöpumppumallilla voi korvata fossiilista polttoainetta käyttävän järjestelmän omakotitalossa.

Sisällytä aroTHERM plus tuotevalikoimaasi nyt ja ryhdy ekosankariksi.

Ota yhteyttä heti!

Ympäristön huomioon ottava tekniikka

Järjestelmässä käytettävän uuden luonnollisen R290-kylmäaineen lämmityspotentiaali on 3 GWP, joka on erityisen alhainen. Se tarkoittaa, että järjestelmä on esimerkillisesti ympäristön huomioon ottava.

Järjestelmä on myös ilmastoystävällinen, mitä tulee energiankulutukseen: aroTHERM plus on erittäin tehokas, ja se voidaan liittää aurinkosähköjärjestelmään. Tämän ansiosta asiakkaasi voivat minimoida CO2-päästönsä.

Tulevaisuudenkestävä tekniikka

aroTHERM plus -lämpöpumpussa käytetty luonnollinen kylmäaine ei lukeudu F-kaasuasetuksen alaisiin fluorattuihin kasvihuonekaasuihin (F-kaasuihin). Sen ansiosta voit luottaa siihen, että lämpöpumppua voi käyttää pitkään. Tämä auttaa yritystäsi toimimaan ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Ekosankarina autat suojelemaan ympäristöä ja varmistat yrityksesi menestyksen tulevaisuudessa!

Ota yhteyttä heti!

Erittäin hiljainen

Sound Safe Systemin ansiosta aroTHERM plus on yhtä hiljainen kuin puiden havisevat lehdet. Ulkoyksikön melutaso on yötilassa 3 metrin etäisyydellä vain 28 dB(A), minkä ansiosta sitä voidaan käyttää ongelmitta jopa tiheään rakennetuilla asuinalueilla.

Kuuntele itse verkossa Soundbox-äänisimulaattorillamme, kuinka hiljainen aroTHERM plus ja koko lämpöpumppuvalikoimamme on – anna hiljaisuuden vakuuttaa.

Web-pohjainen Soundbox-lämpöpumppusimulaattori

Ryhdy ekosankariksi, Vaillantin yhteistyökumppaniksi

Yhteystiedot

Sinun yhteystiedot

Muu

* Osoittaa pakolliset kentät
Virhe lähetettäessä dataa.