Etsi

1,5° – aktiivisesti ilmaston puolesta

Ilmastonsuojelu on aina astronomina toimivan Leonardin mielessä.

Tutustu Leonardin tarinaan

Vaillant-lämpöpumput ovat yksinkertainen tapa tehdä kodista ympäristön kannalta kestävä

Ympäristötietoista mukavuutta

Lämmitysjärjestelmä, joka myötävaikuttaa pyrkimykseen rajata maapallon keskilämpötilan nousu 1,5 asteeseen Pariisin ilmastosopimuksessa asetetun tavoitteen mukaisesti? Jalomieliseltä toiveelta kuulostavan tavoitteen saavuttaminen on mahdollista lämpöpumppujen ja niiden ympäristövastuullisen tekniikan ansiosta. Ne hyödyntävät ulkoilmasta ja maaperästä saatavaa uusiutuvaa lämpöenergiaa ja muuttavat sen miellyttävän lämpöiseksi sisäilmaksi ja lämpimäksi käyttövedeksi. Tämä takaa kätevän lämmityksen ja vastuullisen panoksen ilmastonsuojeluun ilman ikäviä kompromisseja.

Ostaessasi lämpöpumpun voit saada energiatehokkuutta parantavan ratkaisun ansiosta valtion myöntämää energia-avustusta (kotitalousvähennys ja energia-avustus)

1,5° – aktiivisesti ilmaston puolesta

Katse kohti universumia ja ajatukset maapallossa. Tutustu tarkemmin Leonardin työhön astronomina, niin saat selville, miksi hän on niin sitoutunut Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteeseen taistella ilmastonmuutosta vastaan.

Aloita oma siirtyminen uusiin energiamuotoihin

Vaillant-lämpöpumppujen ansiosta kotisi ei ole enää riippuvainen fossiilisista polttoaineista. Jos haluat saada lisätietoja, lämpöpumppuasiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä täydellisen lämmitysjärjestelmän valitsemisesta aina sen asennukseen saakka.

Uusi aroTHERM plus: vastuullinen ja huoleton lämmitys

Ilma-vesilämpöpumppu aroTHERM plus on seuraava looginen vaihe tarkoin testatulle ratkaisulle, joka mahdollistaa lämmityksen ympäristöstä saatavalla energialla. Luonnollisen kylmäaineen ja erinomaisen hyötysuhteen ansiosta aroTHERM plus tekee lämmityksestä entistä mukavampaa ja kestävämpää. Eikä siinä kaikki: jopa 75-asteisen menoveden lämpötilan myötä tämä moninkertaisesti palkittu lämpöpumppu tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia. Uudisrakennusten lisäksi aroTHERM plus soveltuu siten myös saneerauskohteisiin.

Lue lisää

Aina riittävästi lämmintä käyttövettä – sisäyksikkö uniTOWER plus

uniTOWER plus takaa, ettei sinun tarvitse enää koskaan palella kotonasi. Tämä kompakti ja tilaa säästävä sisäyksikkö on täydellinen lisä aroTHERM plus -lämpöpumppuun. Käden käänteessä asennettava yksikkö on luotettava ratkaisu lämpimän käyttöveden tuotantoon jopa neljän hengen talouksissa korkean menoveden lämpötilan ja 190-litraisen käyttövesivaraajan ansiosta. Tämän lisäksi se on myös tyylikkään näköinen.

Vaillant-lämpöpumput ovat varma valinta

Tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottavaa ja kestävää lämmitysjärjestelmää etsiessäsi törmäät ennemmin tai myöhemmin lämpöpumppuihin. Laajasta lämpöpumppuvalikoimastamme löytyy aina sopiva lämmitysjärjestelmäratkaisu kaikkiin tarpeisiin, käytetään energianlähteenä sitten maalämpöä tai ilmaa.

Uusi lämmitysjärjestelmäsi. 3 helppoa vaihetta

Tehokkaat ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi.

Valitse itsellesi sopiva ratkaisu ammattilaisen opastuksella

Suunnittele laitteisto- ja asennusratkaisu lähiseudulla toimivan sertifioidun Vaillant-jälleenmyyjän avustuksella

Konsultaatio

Hyödynnä neuvontaa ja opastusta ilmaiseksi ilman mitään sitoumuksia

Paikallinen Vaillant-ammattilainen

Yksi sertifioiduista ammattilaisistamme on aina apunasi.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät lämpöpumppuihin liittyviä tärkeimpiä kysymyksiä.

Aloita oma siirtyminen uusiin energiamuotoihin

Vaillant-lämpöpumppujen ansiosta kotisi ei ole enää riippuvainen fossiilisista polttoaineista. Jos haluat saada lisätietoja, lämpöpumppuasiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä täydellisen lämmitysjärjestelmän valitsemisesta aina sen asennukseen saakka.

Auta suojelemaan ilmastoa - 365 päivää vuodessa

Leonard on luonut itselleen uran tähtiin ja planeettoihin kohdistuvan intohimonsa pohjalta. Astronomina hän ei kuitenkaan keskity ainoastaan tutkimaan maan ulkopuolisen avaruuden laakeutta. Hän haluaa hyödyntää tietämystään kiinnittääkseen huomiota täällä maapallolla vallitsevaan tärkeään aiheeseen, joka on ilmastonmuutos. Lue lisää Leonardin työstä, niin saat selville, miksi hän on niin sitoutunut Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteena olevaan ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun.

Aktivoimalla tämän YouTuben videon vahvistat, että myös evästeet on aktivoitu.

Vaillant mukavuutta kotiisi

13 000 työntekijää, joilla on yksi tavoite: tehdä sinun kodistasi niin mukava kuin vain mahdollista. Tämän perustana toimii neljä Vaillantin arvoa, joiden mukaan koko yrityksemme toimii.

Olemme luotettavia:

Kaikki tuotteemme perustuvat 140 vuoden kokemukseen, jonka myötä saavutettu edistyksellinen tekniikka takaa tuotteiden huippulaadun ja pitkän käyttöiän.

Olemme tulevaisuuteen suuntautuvia:

Pyrimme määrätietoisesti kestäviin ratkaisuihin uusiutuvien energiamuotojen myötä ja hyödyntämällä digitaalisia mahdollisuuksia älykkäiden ja helppokäyttöisten tuotteiden tarjoamiseksi.

Olemme asiakaslähtöisiä:

Kuuntelemme sinua, jotta pystymme parantamaan palvelujamme entisestään ja kehittämään tuotteistamme entistä intuitiivisempia.

Olemme aidosti sitoutuneita:

Tarjoamme aina yksilöllistä, ammattitaitoista ja ripeää palvelua.

Kuinka voimme auttaa?

Yhteydenottoa varten tarvitsemme henkilötietosi. Ole hyvä ja täytä seuraavat kohdat:

Jos ilmoitat puhelinnumerosi, voimme vastata nopeammin ja helpommin kysymyksiisi.

Tietosuojalausunto ja käyttöehdot

* Osoittaa pakolliset kentät
Tapahtui virhe. Tietojasi ei voitu lähettää. Yritä myöhemmin uudelleen!