Etsi

flexoTHERM exclusive maalämpöpumppu

Ainutlaatuinen lämpöpumppu, jolla voidaan hyödyntää kalliossa, maassa, ulkoilmassa ja pohjavedessä olevaa lämpöä. Pumppuun ei ole integroitu kuumavesivaraajaa.

  • Erittäin hyvä vuosikohtainen hyötysuhde, SCOP
  • Kauko-ohjattavissa matkapuhelimen/sovelluksen avulla
  • Hiljainen käyntiääni sound-safe-järjestelmän ansiosta
  • kahden vuoden takuu, sekä 10 vuoden kompressoritakuu
  • EVI-tekniikalla varustettu kierukkakompressori, jolla on kymmenen vuoden tehdastakuu
Maalämpö
Lämmitys

Kuvaus

Kaikkien energialähteiden hyödyntämiseen ja järjestelmiin soveltuva lämpöpumppu

flexoCOMPACT-lämpöpumpussa ei ole integroitua kuumavesivaraajaa. Lämpöpumpun rakenne perustuu innovatiiviseen konseptiin, jonka ansiosta se ei ole ainoastaan tehokkain lämpöpumppumme vaan myös erittäin monipuolinen: se kykenee hyödyntämään kaikkia eri energialähteitä kuten kalliolämpöä, maalämpöä sekä ulkoilmassa tai pohjavedessä olevaa lämpöä. Tästä syystä Vaillant flexoCOMPACT on ainutlaatuinen. Vaikka pumpussa on hyödynnetty monipuolisesti kaikkien kalliolämpöpumppujamme ominaisuuksia, flexoCOMPACT-pumppu voidaan kuitenkin joustavasti liittää ulkoyksiköksi ilma-vesijärjestelmään.

Paluulämpötila kompressorissa enintään 65 °C.

Lämpöpumpussa käytetään R410A-kylmäainetta, jossa ei ole klooria eikä freoneja. Tämä kylmäaine ei ole pelkästään ympäristöystävällinen vaan se parantaa myös lämpöpumpun käyttöturvallisuutta. Ainutlaatuisella EVI-kompressorilla varustettuna se soveltuu erinomaisesti myös vanhojen rakennusten modernisointiin ja toimii erinomaisesti osana patteriverkostoa.

Sound Safe - järjestelmä

Lämpöpumppu on erittäin hiljainen Sound Safe -järjestelmämme ansiosta. Sound Safe -järjestelmä perustuu eristettyihin ja tärinävaimennettuihin komponentteihin, jotka tekevät äänitasosta alhaisen.

Parasta kierukkakompressoritekniikkaa kymmenen vuoden takuulla

flexo THERM- ja flexoCOMPACT-lämpöpumppujen kierukkakompressoreilla on kymmenen vuoden takuu. Nämä EVI-teknologialla varustetut kompressorit soveltuvat erityisen hyvin lämpöpumppukäyttöön. Näiden huipputehokkaiden lämpöpumppujen hyötysuhde on korkein myös alhaisissa lämpötiloissa, mikä tarkoittaa pieniä käyttökustannuksia.

Paras vuosikohtainen hyötysuhde, SCOP

flexoCOMPACT-lämpöpumput ovat nousseet markkinoiden tehokkaimmiksi lämpöpumpuiksi kallio- ja maalämmön hyödyntämisessä ilma-vesijärjestelmänä. Erinomaisen vuosikohtaisen hyötysuhteen saavuttamiseksi flexoCOMPACT-lämpöpumpussa on käytetty komponentteja, jotka ovat kuuluneet jo pitkän aikaa markkinoiden tehokkaimpiin. Tällä tavoin on saatu luotua vuosikohtaiselta hyötysuhteeltaan erittäin tehokas lämpöpumppu, jonka avulla asiakkaamme yltävät suurimpiin säästöihin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

VWF 51/4VWF 81/4VWF 111/4VWF 151/4VWF 191/4
ErP     
Lämmityskauden mukainen energiatehokkuusluokka (A+++ - D) (35°C)A+++A+++A+++A+++A+++
Lämmityskauden mukainen energiatehokkuusluokka (A+++ - D) (55°C)A++A++A++A++A++
ErP-järjestelmämerkintä VRC 700
-ohjauksella (55 °C) (A+++ - G)
A++A+++A++A++A++
Huonelämmitys: lämmityskauden mukainen energiatehokkuus, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet140153149150147

Ladattavat materiaalit