Etsi

Internetmoduuli sensoNET

Lämmityslaitteen ja sovelluksen välinen älykäs yhteys

  • Ota sensoAPP-sovelluksella lämmityksen mobiiliohjaus käyttöön helposti napauttamalla
  • Asenna moduuli vaivattomasti Plug and Play -liitettävyyden ansiosta
  • Suosittele tuotetta, jolla on VDE-tietoturvasertifiointi
Säätö & valvonta

Kuvaus

Asiakkaittesi lämmitysjärjestelmän yhdistäminen internetiin ei ole tähtitiedettä. sensoNET tarjoaa kompaktin internetmoduulin, jonka Plug and Play -liitettävyys mahdollistaa nopean asennuksen.

Monipuolinen mobiiliohjaus sensoAPP-sovelluksella

Uusi sensoNET tarjoaa näppärän käyttöliittymän, joka mahdollistaa lämmityksen mobiiliohjauksen sovelluksen avulla. Kun internetmoduuli on asennettu, järjestelmän täydellinen mobiiliohjaus sekä asiakkaittesi lämpömukavuuden maksimointi ja lämpimän käyttöveden tehokas valmistus onnistuvat vain parilla napautuksella.

Se on täydellinen lisä kattavaan älykotijärjestelmään mahdollistaen eri komponenttien hallinnan mistä tahansa. Yhteisen eBUS-protokollan ansiosta sensoNET-internetmoduuli voidaan yhdistää Vaillant-lämmityslaitteisiin ja -säätimiin.

Kyse ei ole tuuripelistä, vaan Plug and Playstä

Vaivaton asennus mahdollistaa huippuluokan mukavuuden: sensoNET-internetmoduuli voidaan asentaa kätevästi lämmityslaitteiden ecoTEC exclusive ja ecoTEC plus alle. Uuden asennuskonseptin ansiosta prosessi on niin helppo, että asiakkaasi voivat tehdä sen jopa itse. Uusi sensoNET mahdollistaa lukuisten eri komponenttien liitännän.

Vakuuta asiakkaasi VDE-tietoturvasertifioinnilla

Tarjoa asiakkaillesi VDE-sertifioitu tuote, jonka tietoturva on tiukimpien tietosuojavaatimusten mukainen. Kaikki Vaillant-tuotteet ovat VDE:n testaamia ja hyväksymiä. VDE on riippumaton saksalainen teknistieteellinen yhdistys, joka testaa sähkö- ja elektroniikkalaitteita tietoturvaa koskevien kansainvälisten lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

VR 921
Tekninen tieto
Nimellisjännite5 - 24 V
Liitäntäkaapelin poikkipinta-ala≥ 0,75 mm²
SuojaustasoIP 21
SuojausluokkaIII
Korkein sallittu ympäristön lämpötila50 ℃
Korkeus x leveys x syvyys järjestelmä96 x 122 x 36 mm
Langaton radiotaajuus868,0- 868,6 MHz, 869,4- 869,65 MHz
Langaton radiotaajuus WLAN2,4 GHz
Kanavat WLAN1 - 13
Energiankulutus (Keskimääräinen) 3,0 W
  

Ladattavat materiaalit