Lämminvesivaraajat uniSTOR ja auroSTOR exclusive

Green iQ -merkityt epäsuorat lämminvesivaraajat kotikäyttöön Vaillantilta

  • Säästävät energiaa luokkansa parhaan eristyksen ansiosta
  • Pitkä odotettavissa oleva käyttöikä ja luotettava toiminta
  • Erittäin kierrätyskelpoinen ja helppo kierrättää
  • Optimaalinen yhdistettävyys lämmittimeen, lämpöpumppuun tai aurinkokeräimeen
  • Kestävä ja korroosiovapaa lämminvesisäiliö anodivirtaan perustuvan vaikutuksen ansiosta
Lämmin vesi
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Uudet Vaillantin Green iQ -merkityt kodin lämminvesijärjestelmän epäsuorat uniSTOR- ja auroSTOR exclusive -varaajat tarjoavat parasta mukavuutta omakoti- tai paritalon lämminvesijärjestelmään. Yhdistettävissä boileriin, aurinkokeräimeen ja lämpöpumppuun. Näillä 300–500 litran kotikäyttöön tarkoitetuilla lämminvesivaraajilla on korkein ErP-energialuokitus (A), mikä takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn. Optimaalinen lämmönsiirto lämmönlähteistä yhdistettynä korkealuokkaiseen eristykseen säästää energiaa ympäri vuoden.

Integroitu anodisuojaus takaa pitkän käyttöiän ja mielenrauhan ehkäisemällä kaikki korroosioriskit. Digitaalinen näyttö ja integroitu pika-asennusjärjestelmä, vianmääritys sekä yhdistettävyys säiliöön. Saat varaajastasi yhdellä silmäyksellä kaikki tarvittavat tiedot kotisi lämminvesijärjestelmän käyttömukavuudesta: täsmälliset tiedot veden lämpötilasta ja halutun lämpötilan kuormitustasosta. Häiriötilat varaajan toiminnassa tai anodisuojauksessa näkyvät välittömästi näytöllä, mikä takaa nopean ja tehokkaan palvelun vianmäärityksessä ja -etsinnässä.

Vapaavalintaisella aurinkoenergiaan perustuvalla sähkön varajärjestelmällä voidaan tukea kodin käyttöveden lämmitystä, kun tarvitaan nopeaa tehoa tai kun laitteeseen yhdistetyt lämpögeneraattorit eivät tilapäisesti pysty tuottamaan tarpeeksi tehoa halutun lämmitysmukavuuden takaamiseksi.

UniSTOR ja auroSTOR exclusive -varaajat kuuluvat Vaillantin Green iQ -tuoteperheeseen, joka tarjoaa tuotekategoriansa parasta tehokkuutta ja joustavuutta sekä edistyksellistä yhdistettävyyttä, ympäristönäkökohdat huomioiden

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

uniSTOR exclusive / auroSTOR exclusive
Lämpimän käyttöveden valmistus: energiatehokkuusluokka (A+ - F)A

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä:

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta: