Etsi

Säästä riippuvainen järjestelmäsäädin sensoCOMFORT

Vie järjestelmän ohjaus uudelle tasolle

  • Tarjoa asiakkaillesi uudisrakennuksiin täydellisesti sopiva ratkaisu ja kokoa yhteen uusiutuviin energialähteisiin perustuvia järjestelmiä, kuten aurinkosähkö ja aurinkolämmitys, sekä ilmanvaihto
  • Suosittele talon- ja kiinteistönomistajille tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottavaa järjestelmäsäädintä, joka soveltuu monimutkaisille, enimmillään jopa yhdeksän lämmityspiiriä käsittäville järjestelmille
  • Säätimiemme ja lämmityslaitteidemme uusi design ja käyttöjärjestelmä takaavat järjestelmän vaivattoman konfiguroinnin ja käytön
  • Hyödynnä lämmityslaitteiden etäkäyttömahdollisuutta – vikojen nopea korjaus ja moderni huolto
Säätö & valvonta

Kuvaus

Etsitkö tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottavaa järjestelmäsäädintä, jonka asennus onnistuu minimaalisella vaivannäöllä ja joka takaa samalla maksimaalisen asiakastyytyväisyyden? Uusi sensoCOMFORT on nerokas ratkaisu, joka pystyy tarjoamaan ne molemmat.

Uusiutuviin energialähteisiin perustuvien järjestelmien kätevä integrointi

sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimemme myötä voit suositella asiakkaillesi lukuisia eri laajennusvaihtoehtoja. Erittäin tehokkaan ja ympäristöä säästävän järjestelmäratkaisun toteuttamista varten uusiutuviin energialähteisiin perustuvien järjestelmien, kuten aurinkosähkö ja aurinkolämmitys, sekä ilmanvaihdon integrointi onnistuu kätevästi. Yhteisen eBUS-protokollan ansiosta kaikki uusiutuviin energialähteisiin perustuvat laajennukset voidaan toteuttaa näppärästi. Toinen tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottava etu on se, että voit vaivattomasti tarkastaa järjestelmän aurinkoenergian tuoton ja kulutuksen ja tehdä asiakkaasi järjestelmästä entistä tehokkaamman.

All-in-one-ratkaisu monimutkaisiin järjestelmiin

Suositellessasi sensoCOMFORT-järjestelmäsäädintä tarjoat asiakkaillesi järjestelmän ohjaukseen kätevän ja monipuolisen ratkaisun, jolla voi hallita peräti yhdeksää eri lämmityspiiriä. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rivitaloihin. Jokaisessa asunnossa ei tarvitse enää olla erillistä huonekohtaista säädintä, mikä tarkoittaa vaivattomampaa asennusprosessia sinulle ja huomattavia kustannussäästöjä asiakkaillesi. Lisälaitteisiin ei tarvitse investoida, sillä kaikkea ohjataan keskitetysti ja kätevästi sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimellä. Lisäksi tämä tekee asennuksesta ja käytöstä yksinkertaisempaa, sillä eri järjestelmäelementtejä varten tarvitsee käyttää vain yhtä valikkorakennetta.

Järjestelmän konfigurointi vain parilla napautuksella

Kaikkien laitteistojemme uudistettu design ja uusi käyttöliittymä tekevät järjestelmien käytöstä intuitiivisempaa kuin koskaan aiemmin – jos osaat käyttää yhtä, osaat käyttää niitä kaikkia. Yhdenmukaistettu konsepti ja selkeästi jäsennetty valikkorakenne sekä uusi kysymyksiin perustuva ohjattu vaiheittainen avustintoiminto auttavat säästämään aikaa käyttöönoton yhteydessä. Halutessasi lisätietoja voit myös hyödyntää uutta kysymysmerkkipainiketta, jota napauttamalla näet lisäohjeita.

Löydä ongelmat jo ennen kuin asiakkaasi ovat huomanneet niitä

Tarjoa lisäpalveluja yhdistämällä asiakkaittesi lämmitysjärjestelmä sensoNET-internetmoduuliimme. Näin voit valvoa kokonaisten lämmitysjärjestelmien toimintaa etäyhteyttä hyödyntämällä. Normaalisti aikaavievät huoltoprosessit onnistuvat nyt vaivattoman mukavasti. Täydellinen läpinäkyvyys takaa sen, että vikatilanteissa kaikki tarvittavat tiedot ovat käytettävissäsi. Tämä mahdollistaa puolestaan nopeamman diagnoosin. Voit tarjota moderneja huolto- ja ylläpitopalveluja ja säästää siten sekä omaa että asiakkaittesi aikaa, mitä asiakkaasi varmasti arvostavat.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

VRC 721VRC 720f
Tekninen tieto
Nimellisjännite9 - 24 V9 - 24 V
Mitoitusvirta< 50 mA< 50 mA
Liitäntäkaapelin poikkipinta-ala0,75 - 1,5 mm²0,75 - 1,5 mm²
SuojaustasoIP 20IP 20
SuojausluokkaIIIIII
Korkein sallittu ympäristön lämpötila0 - 60 ℃0 - 60 ℃
Korkeus x leveys x syvyys järjestelmä109 x 175 x 26 mm109 x 175 x 26 mm
Vastaanottimen korkeus x leveys x syvyys 115 x 142,5 x 26 mm
TermostaattitasoVIVI
Vaikutus tilalämmityksen kausittaiseen energiatehokkuuteen ɳs4%4%
Vaikutus alue ≤ 100 m
Alue rakennuksessa ≤ 25 m
Radiotaajuus 868,0 - 868,6 MHz
Suurin lähetysteho < 25 mW

Ladattavat materiaalit