Etsi

Seinälle asennettava eloBLOCK-sähkökattila

Asumismukavuutta sähköstä

  • Lämmitä kotia tai mökkiä ilman kaasua tai öljyä
  • Huonetermostaatilla saadaan aikaan tasainen lämpötila
  • Liitä lämminvesivaraaja ja nauti lämpimästä käyttövedestä
  • Ohjaa lämmitystä kätevästi älypuhelimella
  • Huoletonta elämää – eloBLOCK on valmistettu kestävistä ja luotettavista materiaaleista
Sähkö
Lämmitys
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Tietyt olosuhteet vaativat erikoisratkaisuja. Voi olla, että tarvitset lämmitysratkaisun syrjäiselle mökille, kotiin, johon ei saa kaasua tai muita yleisiä energianlähteitä, tai toisen lämmitysjärjestelmän vararatkaisuksi. Asumismukavuudesta ja lämmityksen luotettavuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä. Kun käytössä on sähköliittymä, voit käyttää sähkökattilan avulla pattereita ja lattialämmitystä sekä tuottaa myös lämmintä käyttövettä lämminvesivaraajan avulla.

Tasainen miellyttävä lämpötila ilman kompromisseja

Asetat vain haluamasi lämpötilan, niin integroitu korkean hyötysuhteen pumppu huolehtii veden kierrättämisestä lämmityspiirissä energiaa säästävällä tavalla ja jakaa lämmön nopeasti ja tasaisesti kaikkiin huoneisiin. Lisäksi järjestelmä tunnistaa pienetkin lämpötilan muutokset ja reagoi niihin automaattisesti, ennen kuin ehdit edes huomata niitä itse.

Mahdollisuus lämpimän käyttöveden kytkentään

eloBLOCK-sähkökattilaan on mahdollista liittää lämminvesivaraaja lämmintä käyttövettä varten. Asennusteknikko voi suositella sopivan kokoista varaajaa käyttäjämäärän ja lämpimän veden käyttötarpeen mukaan.

Lisää asumismukavuutta älykkäällä ohjauksella

Jos liität eloBLOCK-sähkökattilaan Vaillantin etäohjausratkaisun, voit hallita lämmitystä vaikka kotisohvalta tai tien päältä älypuhelimella. Kun säädät eloBLOCKin asetukset sopiviksi jo ennakkoon, lämmityksen kytkeytymistä ei tarvitse odotella, vaan kotona on mukavan lämmintä jo sillä hetkellä, kun astut ovesta sisään.

Luotettavaa laatua ja vaivatonta kunnossapitoa

Nykyaikaiset standardit ja lakisääteiset vaatimukset täyttävä eloBLOCK on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka varmistavat sen toimintavarmuuden. Koska laite ei polta fossiilisia polttoaineita, sen kunnossapito on erittäin helppoa.

Integroituu täydellisesti vararatkaisuksi nykyisten lämmitysjärjestelmien rinnalle

Joissakin olosuhteissa luotettava vararatkaisu on välttämätön. Kaasu saattaa loppua, talviyö voi olla erityisen kylmä tai aurinkosähköjärjestelmää voi olla tarve hyödyntää tehokkaammin. eloBLOCK voidaan yhdistää samaan järjestelmään muiden Vaillant-lämpögeneraattoreiden kanssa, jolloin sitä käytetään tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä:

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta: