Sisätilojen recoCOMPACT exclusive -lämpöpumppu

Kodin mukavuuskeskus

 • Ihanteellinen uudisrakennuksiin – kompaktissa laitteessa lämmitys, viilennys ja lämminvesivaraaja sekä ohjaussovellus asumismukavuuden maksimoimiseksi
 • Kehitetty ja valmistettu Saksassa – saanut Vaillantin Green iQ -merkinnän
 • Naapurit kiittävät, koska ulkoyksikköä ei ole ja sound-safe-järjestelmän ansiosta käyntiääni on erityisen hiljainen
 • Laite vie asennuspaikassaan vain vähän tilaa, koska asennusetäisyys seinästä on 10 cm – huolto voidaan toteuttaa etuosasta
 • Erittäin tehokkaan lämpöpumpun ja kaksivaiheisen lämmön talteenoton ansiosta käyttökustannukset ovat alhaiset
Lämmin vesi
Jäähdytys
Lämmitys
Ilmanvaihto
Ilma
Tajouspyyntö

Kuvaus

Kompaktilla recoCOMPACT exclusive -lämpöpumpulla integroidun ilmanvaihdon ja lämminvesisäiliön kanssa on Vaillantin Green IQ -merkintä. Tätä merkintää käytetään ainoastaan tuotteissa, jotka täyttävät korkeimmat vaatimuksemme verkostoituneesta ajattelusta ja kestävästä teknologiasta.

Maksimaalista asumismukavuutta: ekologinen ja valmis tulevaisuutta varten

Kehitimme recoCOMPACT exclusive -ilma-vesilämpöpumpun erityisesti uudisrakennuksiin. Yksi laite tarjoaa kaiken omakotitalon asumismukavuuden kannalta tärkeän: parasta tehokkuutta mukavan lämmön tai miellyttävän viilennyksen aikaansaamiseksi, lämmintä vettä viiden hengen perheelle sekä raikasta ilmaa. Hyväksi ympäristölle – ja ennen kaikkea kukkarollesi.

Terveellisen sisäilman takaa integroitu ilmanvaihto

Koska uudisrakennusten eristykset ovat tiiviimpiä kuin koskaan, ilman vaihtuminen ei enää ole itsestäänselvää. Tästä syystä recoCOMPACT exclusiveen on integroitu myös ilmanvaihtokone. Ilmanvaihtojärjestelmä tuo taloon raikasta, terveellistä ilmaa. Hiilidioksidi ja kosteus johdetaan ulos eivätkä pöly ja siitepöly pääse sisälle. Koska homeiden kasvu estetään, kodin ilmanvaihdolla varmistetaan myös se, että rakennus säilyttää arvonsa.

Kaikki yhdessä laitteessa: kompakti ja siisti

recoCOMPACT exclusivessa kaikki komponentit on integroitu yhteen laitteeseen. Tilaa säästyy ja asumistilaa jää enemmän. Järjestelmä voidaan asentaa myös hyvin lähelle seinää. Koska laitteen voi huoltaa etuosan kautta, myös laitteen vieressä oleva tila on hyödynnettävissä. Ulkoseinään tarvitaan vain kaksi aukkoa ilmanvaihdosta huolehtivaa recoCOMPACT exclusive- ilma-vesilämpöpumppua varten. Ulkopuolelle näkyy vain kaksi ilmanvaihtosäleikköä ja koko piha-alue jää vapaasti hyödynnettäväksi. Ilmanvaihdon raikas tuloilma ohjataan laitteeseen joko ulkoseinän tai katon kautta.

Saksassa valmistettu laatutuote

Takaamme Saksassa valmistetun tuotteen laadun. Tästä syystä Vaillant kehittää ja valmistaa tuotteensa Remscheidissa, Saksassa. Simuloimme jo kehitysvaiheessa kaikkia yleisiä sovelluksia ja teemme myös suorituskykytestejä tuotannon aikana. Näin pystymme aina takaamaan korkeat laatustandardimme.

Laitteen toiminta: hiljaisempi käyntiääni kuin koskaan

RecoCOMPACT exclusive on normaalissa toiminnassaankin jo yksi markkinoiden hiljaisimmista sisätilojen ilma-vesilämpöpumpuista, koska lämpöpumppuun sisältyy Vaillantin sound-safe-järjestelmä. Yötila-asetuksella ääni on vieläkin hiljaisempi. Järjestelmä täyttää tiukat melusuojavaatimukset ja sopii täydellisesti käytettäväksi tiiviisti rakennetuilla rivitaloalueilla.

Pakettiin sisältyy sovellus älykkääseen ja tehokkaaseen ohjaukseen

Ilmaisen multiMATIC-sovelluksen avulla voit helposti ohjata ja konfiguroida recoCOMPACT exclusive -järjestelmääsi. Voit vaivatta ohjata asumismukavuuttasi älypuhelimestasi – kotisohvalta tai mistä päin tahansa maailmaa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä:

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta:

Vaihtoehtoiset tuotteet

Vaihtoehtoiset tuotteet

flexoTHERM exclusive maalämpöpumppu

 • Erittäin hyvä vuosikohtainen hyötysuhde, SCOP
 • Kauko-ohjattavissa matkapuhelimen/sovelluksen avulla
 • Hiljainen käyntiääni sound-safe-järjestelmän ansiosta
Lämmitys
Maalämpö

versoTHERM plus -lämpöpumppu

 • Sisätilojen lämpöpumppu uudisrakennuksiin ja rakennusten modernisointeihin
 • Joustavan järjestelmäkokoonpanonsa ansiosta lämpöpumppu voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin
 • Saksalainen laatutakuu – kehitetty ja valmistettu Saksassa
Lämmitys
Ilma

flexoCOMPACT maalämpöpumppu

 • Erittäin hyvä vuosikohtainen hyötysuhde, SCOP
 • Kauko-ohjattavissa matkapuhelimen/sovelluksen avulla
 • Hiljainen käyntiääni sound-safe-järjestelmän ansiosta
Lämmitys
Maalämpö