Etsi

Vaillant on edelleen avoinna sinulle.

Vaillant suhtautuu COVID-19-virukseen (koronavirus) erittäin vakavasti

Vaillantilla seuraamme hyvin tarkasti maailmanlaajuisen Corona-pandemian kehitystä ja mukautamme jatkuvasti omia sisäisiä suuntaviivojamme kansallisten viranomaisten määräysten ja suositusten mukaisesti.

Mielestämme on välttämätöntä suojella työntekijöitämme ja asiakkaitamme mahdollisilta COVID-19-infektioilta, minkä vuoksi pyydämme apuasi tässä.

Tällä toimenpiteellä varmistamme, että voimme ylläpitää tarvittavan huoltotason lämmitysjärjestelmissä myös tulevaisuudessa. Kehotamme sinua yhdessä asiakkaasi kanssa varmistamaan kaikkien terveyden ja ylläpitämään lämmitystekniikkan toimintaa.

Kun työntekijämme saapuu, varmista:

  • Että Vaillant-teknikon vastaanottaja ei ole saanut tartuntaa tai ollut yhteydessä henkilöihin, joilla on positiivinen COVID-19-tulos, tai henkilöille, jotka eivät ole suorittaneet itsekaranteenia oltuaan maissa, jotka kansalliset viranomaiset ovat ilmoittaneet korkean riskin maiksi.
  • Ovenkahvat, kaiteet ja muut tartunta/puhdistustoimenpiteet on suoritettu tielät, jonka teknikon on kuljetettava rakennusalueelle.
  • Työn suorittamisen aikana muut henkilöt kuin Vaillant-teknikko eivät saa olla samassa huoneessa suoritettavan työn kanssa.
  • Vaillant-teknikon kanssa ei saa olla fyysistä yhteyttä kättelyinä tai vastaavina. Suosittelemme, että kaikki henkilöt, jotka joutuvat kosketuksiin Vaillant-teknikon kanssa, pysyvät vähintään metrin päässä.
  • Viestintä tulisi suorittaa puhelimitse tai muulla digitaalisella viestintävälineellä.

Toivomme ymmärrystäsi varotoimistamme, jotka ovat olemassa vain lämmitysjärjestelmän huollon varmistamiseksi, jotta tämä toimii tarkoitetulla tavalla ja tuottaa lämpöä sekä kuumaa vettä koko COVID-19-tilanteen aikana.

Lämpimin terveisin

Vaillant Suomi

Kysy neuvoja asiantuntijaltamme

Saat ammattilaiselta neuvoja ja opastusta sekä vastaukset kysymyksiisi