Etsi

aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumppu

Luonnollinen kylmäaine

Käänteentekevä lämpöpumppu

  • Kahden henkilön voimin sen asennus onnistuu vain päivässä, mikä tarkoittaa sekä työaika- että kustannussäästöjä
  • Hiljaisen toiminnan ansiosta se soveltuu myös tiheään rakennetuille rivitaloasuinalueille
  • Erityisen tehokas – menoveden lämpötila jopa 75 °C
  • Soveltuu saneerauskohteisiin ja uudisrakennuksiin
  • Tulevaisuudenkestävä tekniikka ja luonnollinen kylmäaine

Tulevaisuuden vaatimukset huomioon ottava ratkaisu sinulle ja asiakkaillesi

Kaukonäköisyys on ratkaisevan tärkeää pitkän aikavälin menestymisen varmistamiseksi ja etenkin, kun kyse on energiasta. Tutustu nyt tulevaisuudenkestävään ratkaisuun, joka on samalla sekä tehokas että ympäristöä säästävä.

Uusi aroTHERM plus mahdollistaa erityisen korkean menoveden lämpötilan jopa 75 °C, koska siinä käytetään luonnollista kylmäainetta. Näin ollen ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää myös olemassa olevien lämpöpattereiden kanssa.

Lisäksi kyseinen kylmäaineteknologia takaa erittäin alhaisen kasvihuonekaasupotentiaalin ja on siten esimerkillisen ympäristön huomioon ottava ratkaisu. Erinomaisen hyötysuhteen ansiosta aroTHERM plus täyttää lisäksi uudisrakennusten tulevat vaatimukset ja sille voidaan myöntää energia-avustusta. Näin sinä ja asiakkaasi olette hyvin valmistautuneet tulevaisuutta varten.

Nopea asennus ja käyttöönotto

Kaksi asentajaa pystyy asentamaan aroTHERM plus -lämpöpumpun ja uniTOWER plus -hydrauliikkatornin vain 1–3 työpäivässä. Osista kootun sisäyksikön Split-asennuskonsepti mahdollistaa sisä- ja ulkoyksikön sijoituksen haluttuihin asennuspaikkoihin käden käänteessä. Tämän jälkeen asennusta ja käyttöönottoa varten tarvitaan vain yksi henkilö, jolla ei tarvitse olla kylmäainepätevyyttä.

Asianmukaisen asennuksen varmistamiseksi Vaillant tarjoaa käyttöön laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita.

Asennuksen jälkeen asiakkaasi voivat käyttää lämmitysjärjestelmää kätevästi sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimellä. Valinnaisen sensoAPP-sovelluksen ansiosta aroTHERM plus -lämpöpumppua voi myös ohjata sovelluksella esimerkiksi silloin, kun laitteiston omistaja on poissa kotoa. Näin lämmitysjärjestelmä on aina asiakkaittesi hallinnassa, vaikka he olisivat lomamatkalla. Tätä on älykäs järjestelmä.

Web-pohjainen Soundbox-lämpöpumppusimulaattori

Erittäin hiljainen toiminta

aroTHERM plus -lämpöpumpun Sound Safe System varmistaa lähes äänettömän toiminnan. Hiljaisessa tilassa melutaso on 3 metrin etäisyydellä vain 28 dB(A), minkä ansiosta lämpöpumppu on yhtä hiljainen kuin puiden kahisevat lehdet. Näin ollen järjestelmä voidaan sijoittaa helposti asuinrakennuksen lähelle ja jopa tiheään rakennetuille alueille.

Ihanteellinen ratkaisu saneeraushankkeisiin

Menoveden lämpötilan ollessa jopa 75 °C aroTHERM plus tarjoaa vastaavan suorituskyvyn kuin järjestelmät, joissa käytetään fossiilisia polttoaineita. Yksinomaan lämpöpumpputilassa aroTHERM plus mahdollistaa patteriverkoston 65 °C:n lämpötilan jopa ulkolämpötilaan –10 °C saakka. Tämän ansiosta se soveltuu täydellisesti uudis- ja saneerauskohteisiin.

Pitkän aikavälin varmuus

aroTHERM plus -lämpöpumpussa käytetään ympäristöä säästävää R290-kylmäainetta. Sillä on erityisen alhainen kasvihuonekaasupotentiaali, eikä se kuulu EU:n F-kaasuasetuksen piiriin. Näin ollen se on turvallinen lämpöpumppuratkaisu pitkällä aikavälillä.

Tekniikan ympäristöystävällisyyden lisäksi asiakkaitasi kiinnostaa myös ratkaisun ilmastovastuullinen energiankulutus. Järjestelmä voidaan liittää muiden muassa aurinkosähkö- tai aurinkolämpöjärjestelmiin, mikä auttaa myös pienentämään asiakkaittesi CO2-päästöä.

Tehokas ja pieni energiankulutus

Asiakkaasi odottavat lämmitysjärjestelmältä maksimaalista energiatehokkuutta. aroTHERM plus pystyy tarjoamaan huipputason suorituskyvyn lämpökertoimen ollessa enintään 5,4 (A7/W35). Järjestelmä tuottaa jopa 25 prosenttia enemmän lämmintä käyttövettä kuin muut lämpöpumput, joten asiakkaasi voivat asentaa kylpyhuoneisiinsa esimerkiksi ylellisen sadesuihkun. Lisäksi tämä ratkaisu tarjoaa korkean menoveden lämpötilan ansiosta suojan legionellabakteereilta ilman sähköisen jälkilämmityksen tarvetta.

Erinomainen teho tekee aroTHERM plus -lämpöpumpusta myös erityisen taloudellisen: muihin ilma-vesilämpöpumppuihin verrattuna energiankulutusta voidaan vähentää jopa 10 prosentilla* niin uudisrakennuksissa kuin olemassa olevia polttoöljyjärjestelmiä korvattaessa.

*Saavutetut tai saavutettavissa olevat energiansäästöt riippuvat monista eri tekijöistä (esimerkiksi paikalliset sähkönhinnat, aiempi malli, lämmitysasetukset, käyttö, sijainti, ulkolämpötila) ja voivat siten vaihdella

Tekniset tiedot

Haluatko lisätietoja uudesta aroTHERM plus -lämpöpumpusta? Tästä löydät tämän lämpöpumpun tekniset tiedot.

Sisällytä aroTHERM plus tuotevalikoimaasi ja varmista yrityksesi menestys!