Etsi

Tietosuojaseloste

Suhtaudumme henkilötietojesi suojeluun erittäin vakavasti. Nämä tietosuojaperiaatteet sisältävät tietoa henkilötietojesi käsittelystä. Tietosuojaperiaatteet koskevat verkkosivustoamme ja tässä mainittuja palvelujamme. Erityisiä tai täydentäviä tietosuojaperiaatteita voi olla voimassa tietyissä palveluissa.

Rekisterinpitäjä

Henkilötietojen käsittelyn osalta rekisterinpitäjä on Vaillant A/S Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup, Tanska ("me” eri muodoissaan).

Voit lukea lisätietoja ja yhteystietomme kohdastamme oikeudellinen huomautus.

Olemme Vaillant Groupin konserniyhtiö. Vaillant Group tarkoittaa yhtiötä Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Saksa) ja sen sidosyhtiötä Vaillant GmbH. Vaillant Group sisältää merkit Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval ja protherm. Lisätietoja Vaillant Groupista voi lukea täältä.

Verkkosivuston käyttö

Voit käyttää verkkosivustoamme tunnistautumatta tai kirjautumatta. Kun käytät verkkosivustoamme, luovut meille selaimesi kautta tietoja, jotka ovat teknisesti välttämättömiä yhteyden muodostamiseksi ja verkkosivustomme käyttämiseksi. Näihin sisältyvät erityisesti yhteyden päivämäärä ja kellonaika. oma IP-osoitteesi, pyytämäsi verkkosivut ja ladatut tiedostot, lähetystä ja verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, tiedot selaimesta ja sen asetuksista, käyttöjärjestelmästä ja laitteesta sekä Internet-osoitteesta, josta käytät sivustoamme. Tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään teknisistä syistä. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivujemme turvallisuuden, mittamaan Internet-ilmoittelun tehokkuutta, laatimaan tilastoja ja mittaamaan verkkosivustolla tapahtuvaa toimintaa tarkoituksena tarjontamme parantaminen. Emme yleensä säilytä näitä tietoja kolmeakymmentä päivää pitempään.

Personoitujen palvelujen käyttö

Personoitujen palvelujen käyttöä varten tarvitsemme henkilötietoja, erityisesti sellaisia, että pystyt käyttämään kyseistä palvelua, rekisteröitymään siihen tai että pystymme ottamaan sinuun yhteyttä. Tietojen käyttötarkoitus perustuu tarjotun palvelun tarkoitukseen. Kaikkia seuraavista palveluista ei tarjota kaikilla verkkosivustoillamme tai koko aikaa.

Jos käytät personoituja palveluja tai rekisteröidyt, tallennamme palveluun tarvittavat henkilötiedot kyseisten palvelun ajaksi tai rekisteröitymisesi ajaksi ja sen jälkeen niin kauan kuin laki edellyttää ja sallii. Jos olet asiakas, meillä on sopimus kanssasi, olet rekisteröitynyt joihinkin palveluihin sivustollamme tai käyttämään sovelluksia, voimme lisäksi liittää ja yhdistää tiedustelusi ja tilauksesi olemassa oleviin asiakastietoihisi.

Kun pyydämme sinua ilmoittamaan jonkin henkilötiedon, ilmoitamme, onko tieto välttämätön yksittäisen palvelun tarjoamiseksi sinulle. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*) tai muuten. Kaikkien tietojen luovuttaminen meille on vapaaehtoista.

Jos päätät olla luovuttamatta meille henkilötietoja käyttäessäsi palveluja verkkosivustollamme, päätökselläsi ei ole olennaisia seurauksia sinulle. Tällöin et kuitenkaan välttämättä pysty vastaanottamaan tiettyjä tietoja verkkosivuston kautta, et ehkä pysty käyttämään personoituja palveluja tai rekisteröitymään tai emme välttämättä pysty vastaamaan tiedusteluihin kokonaan tai lainkaan.

Voimme luovuttaa sinun tietojasi Vaillant Groupin yhtiölle, jos se o tarpeen kyseisen palvelun tarjoamiseksi tai tiedustelujesi tai pyyntöjesi käsittelemiseksi.

Niiltä osin kuin henkilötietojesi käsittely perustuu sinun suostumukseesi, voit peruuttaa suostumuksesi vastedes milloin tahansa. Voit käyttää jäljempänä ilmoitettuja yhteystietoja tähän tarkoitukseen. Käsittelemme kaikki peruuttamisilmoitukset viipymättä.

Asentajahaku

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää lähellä sinua olevan asentajan asentajahakumme avulla. Yleensä pystyt käyttämään tätä palvelua syöttämättä henkilötietoja ja syöttämällä ainoastaan paikkakunnan. Voit syöttää tarkan osoitteesi käsin tai sallia sijainnin (paikkakunnan) ilmoittamisen selaimesi välityksellä. Selaimesi päättelee sijaintisi monien tietojen, erityisesti IP-osoitteesi, perusteella. Lisätietoja tästä on selaimesi tietosuojaperiaatteissa. Osoitteen tai paikkakunnan luovuttaminen on vapaaehtoista. Antamiesi tietojen perusteella saat alueellasi toimivien asentajien luettelon.

Tietoaineiston lataaminen tai tilaaminen

Voit pääsääntöisesti ladata tietoja ja esitteitä tuotteista ja palveluista suoraan verkkosivustolta luovuttamatta mitään henkilötietoja. Tietyissä tapauksissa tarjoamme mahdollisuuden vastaanottaa valikoituja tietoaineistoja sähköpostitse tai postitse. Tätä varten sinun on toimitettava meille yksityiskohdat tiedoista, joita tarvitset, sekä osoitteesi, mahdollinen ammattinimikkeesi, sähköposti- ja postiosoitteesi. Yksittäistapauksissa voimme pyytää kulloisenkin palvelun kannalta välttämättömiä lisätietoja.

Asiakkaiden yhteyskeskus (palvelukeskus)

Tarjoamme eri tapoja ottaa yhteyttää yhteyskeskukseemme ja asiakaspalveluumme. Jos otat yhteyttä puhelimitse, pyydämme ilmoittamaan tiedustelusi käsittelyyn tarvittavat tiedot. Niihin kuuluvat erityisesti nimi- ja yhteystiedot, laitettasi, ongelmaasi tai tilaustasi koskevat yksityiskohtaiset tiedot, asiakasnumero, tilausnumero, asianomaisen laitteen sarjanumero ja huolenaiheesi yksityiskohtainen kuvaus. Voimme tarvita lisätietoja laitteen omistajasta tai palvelun tai laskun vastaanottajasta. Voimme lisä tietoihisi muita tietoja (esim. asiakasnumeron, tilausnumeron, yksikön tiedot, vikatiedot, tarvittavat varaosat, yksikön sijaintipaikka paikannustiedot), jotta pystymme tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Pyydämme sinulta suostumusta markkina- ja asiakastyytyväisyystutkimuksiin ja kirjaamme suostumuksesi tarvittaessa. Täydennämme tietoja myös tiedustelusi tai tilausten käsittelyä koskevilla tiedoilla, jotka liittyvät tarjottuihin palveluihin. Käytämme tietoja kyseisen tiedustelusi käsittelyyn, erityisesti vastataksemme kyselyihin, jotka koskevat tuotteitamme ja palvelujamme, hyväksyäksemme tilauksia, järjestääksemme ajanvarauksia asiakaspalveluumme, kirjataksemme tarjottuna palveluja tai laskuttaaksemme palveluista. Jos olet luovuttanut meille puhelinnumerosi, matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, otamme yhteyttä niihin tiedusteluasi koskien, kunnes tilaus on valmis. Näihin kuuluvat viestit sähköpostitse tai tekstiviestit, joilla vahvistetaan ajanvaraukset tai muistutetaan niistä.

Jos hyväksyt, tallennamme puhelinkeskustelut laadunvarmistuksen tai koulutuksen tarpeisiin. Tiedot poistetaan välittömästi arvioinnin jälkeen mutta viimeistään 30 päivän kuluessa.

Yhteydenotto henkilökohtaista neuvontaa varten

Tarjoamme mahdollisuuden pyytää henkilökohtaista neuvontaa. Tätä varten sinun on toimitettava meille yksityiskohdat tiedoista, joita tarvitset, sekä nimesi, mahdollinen ammattinimikkeesi, asuinpaikkasi tai osoite kokonaisuudessaan. Yksittäistapauksissa voidaan pyytää lisätietoja, erityisesti lisätietoja lämmitysjärjestelmästä tai omista tarpeistasi. Sinun suostumuksellasi otamme sinuun myöhemmin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja tarkistamme yksityiskohdat, käsittelemme tiedusteluasi ja järjestämme henkilökohtaisen konsultin. Halutessasi lähetämme tiedustelusi sopivalle asentajalle. Voimme luovuttaa tietosi myös Vaillant Groupin konserniyhtiöille, mikäli se on tarpeen tiedusteluusi vastaamiseksi ja palvelun tarjoamiseksi. Jos olet ilmoittanut meille matkapuhelinnumerosi, voimme olla yhteydessä sinuun myös tekstiviesteillä, kun käsitelemme tiedusteluasi.

Uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröityminen

Tarjoamme uutiskirjeitä yleisistä tai erityisistä aiheista, ja voit tilata niitä. Jos halua tilata jonkin uutiskirjeen, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.

Uutiskirjeeseen rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiviestin, jolla vahvistat rekisteröitymisesi. Vahvistamalla sallit meidän lähettää sinulle säännöllisesti tietoja tuotteistamme ja palveluistamme uutiskirjeen muodossa.

Kun lähetämme uutiskirjeen, keräämme tietoja uutiskirjeen lähetyksestä ja käytöstä. Tätä varten uutiskirjeissä on linkkejä verkkopalvelimillemme tallennettuihin kuviin. Kun avaat uutiskirjeen, sähköpostiohjelmasi lataa kuvatiedostot verkkopalvelimeltamme. Näin pystymme seuraamaan, onko uutiskirjeitämme avattu ja milloin sekä mitä sisältöä on luettu. Voimme tällä tavoin kerättyjä tietoja tehostaaksemme uutiskirjeiden käytettävyyttä sinulle, valvomaan uutiskirjeiden lähettämistä ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Tämä koske myös tilannetta, jos rekisteröidyt jonkin uutiskirjeemme tilaajaksi kolmannen osapuolen tarjouksesta, esim. Googlen tai Facebookin palveluista. Tällöin myös näiden alustojen operaattorit voivat käsitellä sinua koskevia henkilötietoja. Kyseisten tarjoajien tietosuojaperiaatteet koskevat näitä kolmansien osapuolten tarjouksia. Me emme pysty vaikuttamaan kolmansien osapuolten tarjouksiin ja niiden tietosuojaperiaatteisiin.

Voit peruuttaa tilaamasi uutiskirjeen milloin tahansa lähettämällä meille viesti tai käyttämällä uutiskirjeeseen tätä varten sisällytettyä peruutuslinkkiä, eikä sinulle aiheudu muita kuin tiedonsiirtokustannukset perusmaksujen kustannuksella.

Tapahtumiin rekisteröityminen

Tarjoamme silloin tällöin mahdollisuutta rekisteröityä tapahtumiin (esim. tiedotustilaisuuksiin, ohjattuihin vierailuihin, messuille). Tätä varten tarvitsemme tietosi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisesti muut tarvittavat tiedot, jotka tarvitaan kyseisen tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen.

Tietojen käyttö postitse tapahtuvaan mainontaan ja oikeutesi vastustaa käyttöä

Varaamme lain sallimissa rajoissa oikeuden käyttää nimeäsi ja postiosoitettasi – mikäli olemme vastaanottaneet nämä tiedot sinulta sopimussuhteen puitteissa – omiin mainostustarkoituksiimme eli lähettääksemme sinulle kiinnostavia tarjouksia ja tietoja tuotteistamme kirjepostissa. Voit vastusta tietojesi käyttöä tähän tarkoitukseen milloin tahansa lähettämällä meille viestin, erityisesti sähköpostitse tai postitse.

Push-viestien vastaanottaminen selaimeen

Tarjoamme mahdollisuuden vastaanottaa push-viestejä tuotteistamme ja palveluistamme. Voit kirjautua push-viestien vastaanottajaksi suostumalla niiden vastaanottoon selaimesi tai laitteesi kautta. Käytämme push-viestien tarjontaan palvelua, jonka tarjoaa CleverPush GmbH, Nagelsweg 22, 20097 Hamburg, Saksa (”CleverPush”). Push-viestien rekisteröinnin dokumentoi ja tallentaa CleverPush. Tätä tarkistusta varten tallennetaan rekisteröitymisaika ja push-tunniste tai laitetunniste. Näitä tietoja käytetään rekisteröitymisesi kirjaamiseen ja push-viestin lähettämiseen sinulle. Analysoimme push-viestit tilastollisesti, jotta näemme, onko push-viestit näytetty ma milloin ja onko niitä napsautettu. Näin pystymme räätälöimään push-viestit käyttäjien kiinnostusten mukaisiksi. Voit vaihtaa ja säätää asetuksiasi ja suostumustasi yksitellen push-ilmoituksiin selaimessasi milloin tahansa. Jos haluat keskeyttää tulevat push-ilmoitukset, voit muuttaa ilmoituksia vastaavasti selaimesi asetuksissa. Yksityiskohtaiset ohjeet push-ilmoitusten käyttöön ottamiseksi tai käytöstä poistamiseksi löytyvät selaimesi ohjevalikosta.

Ajanvaraukset asiakaspalveluumme ja tilausten tekeminen

Tarjoamme mahdollisuutta tehdä ajanvaraus asiakaspalveluumme verkossa tai puhelimitse. Tätä varten tarvitsemme tietoja erityisesti tilauksen tyypistä (korjaus, huolto vai muu), ongelmastasi ja pyydetyistä palveluista, kyseisestä tuotteesta (esim. sarjanumero, nimi, luokka, tyyppi, malli, suorituskyky), sinun nimesi, mahdollisen ammattinimikkeesi, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron (lanka- tai matkapuhelin) ja laitteen sijainnin. Lisäksi pyydämme sinua vahvistamaan, että hyväksyt kulloinkin voimassa olevat ehdot ja edellytykset. Tarvitsemme nämä tiedot, jotta pystymme suunnittelemaan asiakaspalvelumme vahvuuden, sovittamaan yhteen ajanvaraukset kanssasi, vahvistamaan tilauksen ja viestiäksemme kanssasi tilauksen käsittelyn aikana. Tarkistamme sijaintikohteen olemassaolon virheellisten tietojen välttämiseksi.

Tuotteen rekisteröinti

Tarjoamme mahdollisuutta rekisteröidä tuotteesi ja hyötyä erityisistä rekisteröidyille tuotteille myönnetyistä eduista. Tuotteen rekisteröintiin tarvitsemme asianomaisen tuotteen sarjanumeron ja lisätietoja laitteesta sekä sinun yhteystietosi. Osana rekisteröitymistä sinun on määritettävä salasana. Voit määrittää yhteydenottomieltymyksesi rekisteröinnin aikana ja myöhemminkin. Voit niin ikään tarkentaa yksittäisen asentajan, jotta saat tiettyjä etuja. Käytämme tietojasi järjestääksemme rekisteröintisi ja hallinnoidaksemme sitä ja tarjottuja palveluja.

Rekisteröityminen itsepalveluportaaliin

Tarjoamme sinulla mahdollisuutta käyttää tiettyjä palveluja riippumattomasti itsepalveluportaalissa. Voit rekisteröityä tätä tarkoitusta varten joko kotiosoitteellasi tai asiakasnumerollasi. Edellytyksenä on, että olet jo soittanut asiakaspalvelupuhelun nykyisen yksikön sijaintipaikasta tai että olet rekisteröinyt tuotteesi. Rekisteröintiä varten tarvitaan asiakasnumerosi, postinumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tuotteen rekisteröintiin tarvitsemme asianomaisen tuotteen sarjanumeron ja lisätietoja laitteesta. Vaihtoehtoisesti voit rekisteröityä kaikilla osoitetiedoilla ja sähköpostiosoitteellasi. Kummassakin tapauksessa sinun on luotava salasana. Käytämme tietojasi järjestääksemme rekisteröintisi ja hallinnoidaksemme sitä ja tarjottuja palveluja, erityisesti järjestääksemme korjaus- ja huoltoajanvarauksia, sopiaksemme tapaamisista ja valitsemistasi yhteydenottoasetuksista.

Tukiohjelmia koskevat tiedot ja tuki

Tarjoamme tietoja lämmitysjärjestelmille myönnettävistä julkisista tuista. Pääsääntöisesti saat tietoja tuista tarvitsematta luovuttaa meille henkilötietoja. Jos haluat hakea kohdennetusti tukia, voit antaa meille yleistietoja hankkeestasi, erityisesti postinumerosi, missä ominaisuudessa toimit (oletko asiakas tai kuluttaja), millainen rakennus on, miten sitä käytetään, kuka nykyisellään toimittaa energia ja sähkön ja millaista toimenpidettä suunnitellaan. Yksittäisen tuen sääntöjen perusteella voidaan tarvita hyödyllisiä tai pakollisia tietoja. Emme tunnista sinusta näistä tiedoista. Käytämme tietoja osoittamaan sinulle tukiohjelmia tilastollisin tarkoituksiin.

Evästeet, analysointityökalut, seuranta ja kohdentaminen, sosiaalinen media

Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat laitteeseesi tilapäisesti tallennettavia pieniä tiedostoja. Käytämme evästeitä moniin, alla kuvattuihin tarkoituksiin.

Käytämme omia evästeitämme, erityisesti toiminnallisia evästeitä, joilla teemme verkkosivustostamme helpomman käyttää, helpotamme sillä liikkumista ja lomakkeiden käyttöä, yksinkertaistamme kirjautumista ja rekisteröitymistä, tarjoamme tiettyjä toimintoja, tallennamme suostumis- tai kieltäytymisevästeet ja varmistamme verkkosivustomme ja järjestelmiemme tietoturvan. Kyseiset evästeet ovat siksi välttämättömiä, että pystyt käyttämään verkkosivustoamme toiminnallisesti. Näihin välttämättömiin evästeisiin ei tarvita suostumusta.

Käytämme myös kolmansien osapuolten evästeitä, erityisesti analysointityökalujen sekä seuranta- ja kohdentamisteknologioiden yhteydessä.

Mittaus- ja analysointityökalujen avulla ymmärrämme paremmin verkkosivustomme käyttöä ja pystymme optimoimaan sen vastaavasti. Näillä evästeillä keräämme tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa ja millä sivuilla olet vieraillut. Näiden evästeiden avulla kerätyt ja tallennetut tiedot ovat kootussa muodossa, eikä niitä yhdistetä sinuun henkilökohtaisesti. Nämä evästeet otetaan käyttöön sinun suostumuksellasi, ja pystyt perumaan suostumuksesi milloin tahansa.

Seuranta- ja kohdentamisteknologioita käytetään optimoimaan mainonnan ja muun markkinoinnin perille toimittamisen optimointiin Internetissä. Näillä evästeillä jäljitetään ja kerätään tietoja sinun toiminnastasi verkossa, jotta mainostavat pystyvät toimittamaan sinulle omien kiinnostustesi perusteella merkityksellisempää mainontaa. Nämä evästeet voivat luovuttaa tietoja muille organisaatioille tai mainostajille. Nämä evästeet otetaan käyttöön sinun suostumuksellasi, ja pystyt perumaan suostumuksesi milloin tahansa.

Sisällytämme verkkosivustoillemme tiettyjä ns. sosiaalisen media tarjouksia tai ulkoista sisältöä. Kun käytät sosiaalista mediaa, käytät myös sosiaalisen median tarjoajien vastaavia tarjouksia, jotka nekin käyttävät evästeitä. Nämä evästeet otetaan käyttöön sinun suostumuksellasi, ja pystyt perumaan suostumuksesi milloin tahansa.

Voit periaatteessa katsoa verkkosivustoamme ilman evästeitä. Joka tapauksessa useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletusarvoisesti. Voit kuitenkin estää evästeiden tallennuksen omalle päätelaitteellesi tai rajoittaa sitä. Katso yksityiskohtaiset tiedot asiasta selaimesi valmistajan ohjeista. Voit niin ikään poistaa tähän mennessä tallennetut evästeet milloin tahansa omasta selaimestasi. Voit käyttää evästeiden hallinnointiin myös selaimesi ”Älä seuraa” -asetuksia. Lisäksi voit poistaa tiettyjen kolmansien osapuolten evästeet käytöstä ”Digital Advertising Alliance” sivulta osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/ tai sivulta ”Your Online Choices” osoitteessa https://www.youronlinechoices.com. Jollet hyväksy välttämättömiä evästeitä, tarjoustemme toiminta voi olla rajallista.

Muiden palveluntarjoajien evästeitä (”kolmansien osapuolten evästeet”) käytettäessä on mahdollista, että kyseinen tarjoaja siirtää kerätyt tiedot EU:n tai ETA-alueen ulkopuoliseen maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Erityisesti Yhdysvallan ei tällä hetkellä tarjoa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista riittävää suojaa, koska Yhdysvaltojen valtion viranomaisilla on oikeus päästä yhtiöiden hallussa oleviin henkilötietoihin tietyin edellytyksin ilman, että rekisteröidyillä on saatavissa riittäviä oikeuskeinoja estää tämä.

Henkilötietojen siirto Vaillant Groupin sisällä ja kolmansille osapuolille

Henkilötietoja, joita me käsittelemme rekisterinpitäjinä ja tarkoituksena tarjota palveluja, luovutetaan Vaillant Groupin sisäisille tietojenkäsittelijöille sekä ulkoisille käsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja yksinomaan meidän puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti. Jos käytämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka käyttävät tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, kuvaamme tämän erikseen evästetietojen yhteydessä.

Sinun suostumuksellasi välitämme henkilötietoja myös erikoisalan kauppiaille tai muille kolmansille osapuolille, jos tämä on välttämätöntä tiettyjen palvelujen tarjoamiseksi.

Henkilötietojen luovutus koti- tai ulkomaisille tuomioistuimille, viranomaisille tai muille valtiollisille laitoksille tapahtuu vain lakisääteisten edellytysten mukaisesti.

Tietojen käsittely kolmansien osapuolten toimesta ja EU:n/ETA-alueen ulkopuolella

Henkilötietoja, joita me käsittelemme rekisterinpitäjinä ja tarkoituksena tarjota palveluja, luovutetaan Vaillant Groupin sisäisille tietojenkäsittelijöille sekä ulkoisille tietojenkäsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja yksinomaan meidän puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti.

Joissain olosuhteissa tietojenkäsittelijä käsittelee tietoja meidän puolestamme EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Tällaisessa tapauksessa sovimme asianmukaisen palveluntarjoajan kanssa riittävistä takeista henkilötietojen suojaamiseksi, erityisesti hyväksymällä EU:n mallisopimuslausekkeet, ellei Euroopan komissio ole tehnyt kyseistä maata koskevaa riittävyyspäätöstä.

Erityisesti analysointityökalujen, kolmansien osapuolten palveluntarjoajien seuranta- ja kohdentamisteknologioiden tai sosiaalisen median tarjousten integroinnin yhteydessä on mahdollista, että myös kolmansien osapuolten palveluntarjoajat käsittelevät tietoja EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Erityisesti kolmansien osapuolten palveluntarjoajat saattavat käsitellä henkilötietoja Yhdysvalloissa. Erityisesti Yhdysvallat ei tällä hetkellä tarjoa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista riittävää suojaa, koska Yhdysvaltojen valtion viranomaisilla on oikeus päästä yhtiöiden hallussa oleviin henkilötietoihin tietyin edellytyksin ilman, että rekisteröidyillä on saatavissa riittäviä oikeuskeinoja estää tämä.

Tietoturva

Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojaamaan hallinnoimiamme henkilötietoja tuhoutumiselta, häviämiseltä, muuttamiselta tai luvattomalta luovuttamiselta tai luvattomalta pääsyltä niihin. Kaikki personoituja palveluja käyttäessäsi meille luovuttamasi henkilötiedot välitetään meille salatussa muodossa. Käytämme tarkoitukseen alan huippua edustavaa salausprosessia. Tietojesi on suojattu salasanalla järjestelmissä, joihin se tallennetaan. Henkilöiltä, joilla on pääsy niihin, on kielletty tiukoilla tietoturvamääräyksillä luovuttamasta niitä kolmansille osapuolille. Tietoturvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada ja oikaista tai poistaa itseäsi koskevat henkilötiedot tai rajoittaa tai vastustaa niiden käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen kulloinkin lakisääteisten edellytysten mukaisesti.

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu sinun suostumukseesi, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa, mutta tämä ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen perumista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Sinulla on oikeus tehdä valitus lakisääteisesti toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittely rikkoo lakisääteisiä edellytyksiä. Tätä varten voit ottaa erityisesti yhteyttä EU:ssa oman vakituisen asuinvaltiosi tai oletetun rikkomisen tapahtumisvaltion viranomaiseen.

Tietosuojavaltuutetun toimisto on toimivaltainen meihin nähden. Löydät sen nykyiset yhteystiedot osoitteesta www.tietosuoja.fi/etusivu.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tietosuojasta, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla yhteystiedoilla:

Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup, Tanska

Puhelin: +45 46160200

Muutosoikeus

Varaamme oikeuden muuttaa näitä tietosuojaa koskevia lausekkeita milloin tahansa kulloinkin sovellettavan lain rajoissa. Huomioi myös kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot ja yleiset ehdot ja edellytykset, kun käytät Internet-sivujamme.

Tila: 31/01/2023

Tietosuojaperiaatteet (ammattikäyttäjille)

Suhtaudumme henkilötietojesi suojeluun erittäin vakavasti. Nämä tietosuojaperiaatteet sisältävät tietoa henkilötietojesi käsittelystä. Tietosuojaperiaatteet koskevat tätä verkkosivustoa ja personoitua Partnernet-palveluportaalia, joka on saatettu asentajien ja muiden ammattikäyttäjien sekä kumppanien (”kumppanit”) ja näiden työntekijöiden (”käyttäjien”) saataville liiketoiminnallisessa tarkoituksessa (”palveluportaali”). Tietosuojaperiaatteet koskevat myös portaalin kautta tarjottuja palveluja. Erityisiä tai täydentäviä tietosuojaperiaatteita voi olla voimassa tietyissä palveluissa.

Rekisterinpitäjä

Henkilötietojen käsittelyn osalta rekisterinpitäjä on Vaillant A/S , Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup, Tanska ("me” eri muodoissaan).

Voit lukea lisätietoja ja yhteystietomme kohdastamme oikeudellinen huomautus.

Olemme Vaillant Groupin konserniyhtiö. Vaillant Group tarkoittaa yhtiötä Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Saksa) ja sen sidosyhtiötä Vaillant GmbH. Vaillant Group sisältää merkit Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval ja protherm. Lisätietoja Vaillant Groupista voi lukea täältä.

Palveluportaalin käyttö

Palveluportaali on tarkoitettu yleistiedoksi ja personoiduksi verkkopalveluksi kumppaneille.

Kun käytät verkkosivustoamme, luovut meille selaimesi kautta tietoja, jotka ovat teknisesti välttämättömiä yhteyden muodostamiseksi ja verkkosivustomme käyttämiseksi. Näihin sisältyvät erityisesti yhteyden päivämäärä ja kellonaika. oma IP-osoitteesi, pyytämäsi verkkosivut ja ladatut tiedostot, lähetystä ja verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, tiedot selaimesta ja sen asetuksista, käyttöjärjestelmästä ja laitteesta sekä Internet-osoitteesta, josta käytät sivustoamme. Tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään teknisistä syistä. Käytämme näitä tietoja varmistamaan verkkosivujemme turvallisuuden, mittamaan Internet-ilmoittelun tehokkuutta, laatimaan tilastoja ja mittaamaan verkkosivustolla tapahtuvaa toimintaa tarkoituksena tarjontamme parantaminen. Emme yleensä säilytä näitä tietoja kolmeakymmentä päivää pitempään. Voit käyttää verkkosivustoamme yleisesti käytettävissä olevaa osaa tunnistautumatta tai kirjautumatta.

Palveluportaalin personoidun osaan pääsy edellyttää kumppanin rekisteröitymistä, minkä aikana kerätään yhtiön tiedot ja niiden työntekijöiden yhteystiedot, jotka haluavat käyttää palveluportaalia. Työntekijän rekisteröintiin edellytetään ammattinimike, etu- ja sukunimi, henkilökohtainen sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Muitakin tietoja voidaan edellyttää. Käyttö on mahdollista ainoastaan kumppanin valtuutetuille ja rekisteröityneille työntekijöille ja edellyttää rekisteröitymistä henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoitteella) ja salasanalla.

Kyseisen kumppanin ja tämän työntekijöiden käyttäessä palveluportaalia ja personoituja palveluja käsittelemme henkilötietoja, myös kumppanin työntekijöiden ja loppuasiakkaiden tietoja, niiltä osin kuin se on välttämätöntä kyseiselle palvelulle. Kumppanin tulee varmistaa, että sillä on oikeus nimetä työntekijä käyttäjäksi ja luovuttaa asiakkaan tiedot meille. Rekisteröitymällä ja käyttämällä palveluportaalia työntekijä vakuuttaa, että hän suostuu rekisteröimiseensä palveluportaalin käyttäjäksi.

Säilytämme henkilötietoja kumppanin sekä vastaavien työntekijöiden rekisteröinnin kestoajan ja sen jälkeenkin niin kauan kuin laissa edellytetään tai sallitaan.

Kun pyydämme sinua ilmoittamaan jonkin henkilötiedon, ilmoitamme, onko tieto välttämätön yksittäisen palvelun tarjoamiseksi sinulle. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*) tai muuten. Kaikkien tietojen luovuttaminen meille on vapaaehtoista.

Palveluportaalin tietotarjoukset ovat yleensä luettavissa ja käytettävissä ilman muiden henkilötietojen antamista. Tämä koskee erityisesti tietoja tuotteista, järjestelmistä, varaosista ja teknisistä asiakirjoista, kuten asiantuntijan tietoja, loppuasiakkaan tietoja, hinnastoja ja tarkistusluetteloita.

Sikäli kuin tiettyjen palvelujen tarjoaminen edellyttää muiden henkilötietojen luovuttamista, niiden käyttäminen täysimääräisesti ei ole aina mahdollista, ellet anna välttämättömiä tietoja.

Voimme luovuttaa annettuja henkilötietoja Vaillant Groupin konserniyhtiöille, jos tämä on välttämätöntä kyseisen palvelun takia.

Niiltä osin kuin henkilötietojesi käsittely perustuu sinun suostumukseesi, voit peruuttaa suostumuksesi vastedes milloin tahansa. Voit käyttää jäljempänä ilmoitettuja yhteystietoja tähän tarkoitukseen. Käsittelemme kaikki peruuttamisilmoitukset viipymättä.

Henkilötiedot

Keräämme kumppaniyhtiön päätiedot nykyisen sopimussuhteen ja palveluportaaliin rekisteröitymisen puitteissa. Yhtiön päätietoihin kuuluvat kumppanin valtuutettujen edustajien ja yhteyshenkilöiden yhteystiedot, veronumero, kaupparekisterinumero ja pankkiyhteystiedot. Tietoja käytetään sopimussuhteen hallinnointiin ja palveluportaaliin pääsyyn.

Keräämme työntekijätietoa palveluportaalin käyttöoikeuden hallinnoimista varten. Työntekijätietoihin kuuluvat erityisesti ammattinimike, nimi, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, salasana ja kumppani, johon työntekijällä on työsuhde. Palveluportaalin käytön osana työntekijästä voidaan tallentaa ja käsitellä muitakin tietoja, erityisesti hänen viimeisen palveluportaalin kirjautumisensa päivämäärä, työntekijän pätevyys suhteessa meidän tuotteisiimme, työntekijän valtuudet osallistua koulutukseen ja tiedot koulutukseen osallistumisesta.

Keräämme ja käsittelemme tietoja kumppanin loppuasiakkaista vain niiltä osin kuin tämä on välttämätöntä palvelujen tarjoamiseksi kumppanille, erityisesti varattaessa palveluja asiakaspalvelustamme. Tässä yhteydessä voit luovuttaa meille tilauksen tekemiseen tarvittavia tietoja. Näihin kuuluvat tilaustyyppi, kyseistä laitetta koskevat tiedot, ongelman kuvaus, oma tilausnumeronne, tiedot palvelun sijainnista sekä kyseisen laitteen omistajan nimi ja yhteystiedot, paikallisen yhteyshenkilön yhteystiedot, haluttu päivämäärä, mahdollisen yhteydenoton tyyppi. Käytämme näitä tietoja käsitellessämme asiakkaan palvelutilausta.

emme käsittele kumppaneista, näiden työntekijöistä tai loppuasiakkaista erityisiä henkilötietoja (yleisen tietosuoja-asetuksen 9 artikla).

Lisätietoja henkilötiedoista, joita me käsittelemme, voidaan määrittää kyseisen palvelun ja palveluportaalissa tarjoamamme sovelluksen kuvauksessa.

energiePrognose

Työkalu mahdollistaa eri järjestelmien kokonaiskäyttökustannusten vertailun (lämpöpumppu, kaasu, öljy, hybridijärjestelmä). Työkalun käyttäminen ei edellytä loppukäyttäjä henkilötietojen syöttämistä. Vain tietyt keskeiset tiedot kiinteistöstä, josta käyttökustannusvertailu on tarkoitus tehdä, ja nykyisen lämmitysjärjestelmän tekniset tiedot kerätään. Näihin tietoihin kuuluvat rakentamisvuosi, asuinpinta-ala, asukkaiden lukumäärä, postinumero, nykyinen lämmitysjärjestelmä ja sen rakentamisvuosi, kulutus, maakaasuliittymä ja lämmön jakelun tyyppi, nykyiset energiakustannukset ja muut kustannukset. Rakennushankkeelle on annettava projektinimi, joka ei saa sisältää henkilötietoja. Emme pysty tunnistamaan loppuasiakas näiden tietojen perusteella. Tietoja käytetään käyttökustannusvertailun laatimiseen, ja se tarjotaan sähköisen raportin muodossa. Raporttia varten voidaan ilmoittaa kumppaniyhtiön nimi ja tarvittaessa yhteyshenkilön osoite ja nimi. Käytämme tietoja pyydetyn raportin laatimiseen kumppanille sekä omiin tilastointitarkoituksiimme. Työkalun tarjoaa ulkoinen palveluntarjoaja tietojenkäsittelysopimuksen puitteissa. Käyttöoikeuden hallintaan ja käytön analysointiin palveluntarjoaja käyttää evästeitä.

Suunnittelutyökalut

Tarjoamme sinulle lukuisia suunnittelutyökaluja, joita voit käyttää syöttämättä henkilötietoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi projektitietojen tallentamisen työkalut sekä seuraavat työkalut: quick design ventilation, quick design photovoltaics, planNet, planSoft. Osan työkaluista tarjoavat meille ulkoiset palvelutarjoajat, joiden kanssa meillä on tietojenkäsittelysopimus. Kaikki työkalut eivät ole käytettävissä kaikilla markkina-alueilla.

planSoft-työkalulla voit suorittaa lämmitysjärjestelmien rakennesuunnittelua ja laskelmia tiettyjen standardien mukaisesti ja hallinnoida yksittäisiä projekteja. Työkalua voidaan käyttää henkilötietoja syöttämättä. Eri projektien hallinnointia ja personoitujen raporttien laatimista varten työkalu sallii projektia ja asennusyritystä koskevien henkilötietojen syöttämisen. Projektitietoihin sisältyvät: rakennushankkeen nimi, projektin nimi, asiakasnumero, nimi, osoite, puhelin, faksi, sähköpostiosoite. Asennusyrityksen tietoihin sisältyvät: yrityksen nimi, yhteyshenkilön nimi, osoite, puhelinnumero, faksi ja sähköposti, yrityksen logo. Kumppani vakuuttaa, että sillä on lupa käyttää kyseisiä tietoja. Työkalulla voidaan lisäksi kerätä teknisiä tietoja projektista ja tehdä suunnittelua ja laskelmia suunniteltua lämmitysjärjestelmää varten. Käsittelemme tietoja työkalun käyttöön tarjoamiseksi ja omiin tilastointitarkoituksiimme.

Palvelut konsultoinnin, suunnittelun ja tilausvalmistelun tueksi

Tarjoamme sinulle erilaisia työkaluja ja sovelluksia palveluportaalissa. Työkalut tukevat konsultointia, suunnittelua ja tilausvalmistelua loppuasiakkaille. Työkalut ja sovellukset tarjotaan yleisesti niin, ettei loppuasiakkaita tarvitse eritellä. Keräämme tietoja siitä, miten kumppani käyttää työkaluja ja sovelluksia, erityisesti tilastointitarkoituksiin ja tuotteidemme ja palvelujemme optimoimiseksi. Yksilökohtaista analysointia kumppanin yksittäisten työntekijöiden palvelunkäytöstä ei tehdä.

Koulutukset työntekijöille

Tarjoamme erilaisia koulutuksia kumppaneillemme ja niiden työntekijöille. Koulutuksen suunnittelun ja toteutuksen yhteydessä käsittelemme niihin osallistuvien työntekijöiden yhteystietoja sekä tietoja koulutukseen osallistumisesta. Käsittelemme tietoja erityisesti koulutusten suunnittelua ja valmistelua varten, viestintään koulutukseen osallistujille, koulutusten (mahdollista) laskutusta varten sekä koulutukseen osallistumisen dokumentointiin. Kumppanit ja työntekijät voivat tarkastella suoritettuja ja tulevia koulutuksia sekä omaa tilaansa (kutsuttu, rekisteröity, peruutettu, osallistunut, ei osallistunut) ja hallinnoida omia koulutuksiaan.

Muihin tapahtumiin rekisteröityminen

Tarjoamme silloin tällöin mahdollisuutta rekisteröityä tapahtumiin (esim. tiedotustilaisuuksiin, messuille). Tarvitsemme tähän tarkoitukseen tietosi ja sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisesti tarvittavat lisätiedot, jotka tarvitaan kyseisen tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen. Käsittelemme näitä tietoja tapahtumien järjestämiseksi, läpiviemiseksi ja dokumentoimiseksi ja tarvittaessa laskutustarkoituksiin.

E-oppimistarjoukset

Palveluportaalissa tarjoamme sinulle tuotteisiimme, palveluihimme ja muihin aiheisiin liittyviä e-oppimistarjouksia. Voimme käyttää tähän tarkoitukseen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien teknisiä alustoja, joiden välityksellä oppimissisältö asetetaan saataville. Periaatteessa emme luovuta käyttäjiä koskevia henkilötietoja kyseisille palveluntarjoajille. Palveluihin pääsyn tarjoamiseksi, sovellusten turvallisuuden varmistamiseksi sekä eri tarjousten käytön analysoimiseksi palveluntarjoajat voivat käyttää evästeitä tai muita teknologioita. Varaamme oikeuden arvioida tilastollisesti sähköisen oppimisen tarjontaan liittyviä teknisiä tietoja ja käyttötietoja parantaaksemme ja optimoidaksemme tarjontaamme. Me emme tai palveluntarjoajamme eivät arvioi sähköisen oppimisen tarjouksien käyttöä henkilökohtaisella tasolla.

Tiettyjen palvelujen yhteydessä tarjoamme pätevyyteen liittyvää sähköistä oppimista, jonka onnistunut läpäiseminen oikeuttaa sertifiointiin. Tällöin kirjaamme oppimisen etenemisen suhteessa sähköisen oppimisen tavoitteeseen kysymysten vastausten tai tehtävienratkaisun perusteella. Tätä tarkoitusta varten tallennamme ja käsittelemme tietoja sähköisen oppimisen toteutumisesta, edistymisestä ja sertifioinnin myöntämisestä.

Asiakaspalvelutilaukset

Tarjoamme mahdollisuutta tehdä ajanvaraus asiakaspalveluumme verkossa tai puhelimitse. Tätä varten tarvitsemme erityisiä tietoja tilauksen tyypistä (korjaus, huolto vai muu), ongelmasta ja pyydetyistä palveluista, kyseisestä tuotteesta (esim. sarjanumero, nimi, luokka, tyyppi, malli, suorituskyky), loppuasiakkaan nimen, mahdollisen ammattinimikkeen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron (lanka- tai matkapuhelin) ja tiedot laitteen sijainnista. Lisäksi pyydämme sinua vahvistamaan, että hyväksyt kulloinkin voimassa olevat ehdot ja edellytykset. Tarvitsemme nämä tiedot, jotta pystymme suunnittelemaan asiakaspalvelumme vahvuuden, sovittamaan yhteen ajanvaraukset kumppanin ja loppuasiakkaan kanssa, vahvistamaan tilauksen ja viestiäksemme kumppanin ja loppuasiakkaan kanssa tilauksen käsittelyn aikana. Tarkistamme sijaintikohteen olemassaolon virheellisten tietojen välttämiseksi. Käytämme tietoja myös tilauksen käsittelyyn ja laskuttamiseen sekä tilastointitarkoituksiin ja parantamaan tuotteitamme ja palvelujamme.

Sinulla on mahdollisuus tarkastella asiakkaan palvelutilauksia ja niihin liittyviä tietoja palveluportaalissa. Näihin kuuluvat tilausnumero, tilauksen yleistiedot, kuten tiedot tilaustyypistä, tilasta, käytetystä asentajasta, toimituspaikasta, laitetiedot, tiedot asiakaspalvelun käytöstä (työraportti mukaan lukien).

Ohjelmistolisenssit

Lisensoimme tiettyjä ohjelmistotuotteita kumppaneille, esimerkkeinä winSOFT-asennusohjelmisto tai serviceDialog-työkalu laitetietojen analysointia varten. Lisenssien hallinnointia varten käsittelemme tietoja kumppanista ja tapauskohtaisesti työntekijöistä, joilla on valtuudet käyttää ohjelmistoa, sekä heidän yhteystietojaan. Käsittelemme tietoja myös lisenssien voimassaoloajasta ja lisenssimaksujen laskuttamisesta (tarvittaessa). Tarjotessamme päivityksiä Internetin välityksellä käsittelemme teknisiä tietoja yhteyden muodostamiseksi ja asianmukaisen etäkoneelle latautumisen varmistamiseksi. Varaamme oikeuden käyttää näitä tietoja tilastointitarkoituksiin. Voimme käyttää teknisiä tietoja ja yhteystietoja ilmoituksiin lisenssin haltijalle välttämättömistä päivityksistä tai muuhun ohjelmistolisenssiin liittyvään viestintään.

winSoft

winSoft-ohjelmiston lisensoinnin yhteydessä tarjoamme lisänä ”Mobile Installer” -mobiilisovelluksen (apin). Sovelluksen tarjoamista varten voimme kerätä yhteystietoja, käyttäjätunnuksia ja salasanoja rekisteröidyistä käyttäjistä käyttäjähallinnon tarkoituksiin. Ohjelmiston ja sovelluksen käyttäjäkoulutusten tarjoamisen yhteydessä keräämme yhteystietoja koulutukseen osallistujista koulutusten järjestämistarkoituksiin.

Mobiilisovellukset kumppaneille

Tarjoamme kumppaneillemme erilaisia mobiilisovelluksia (apit), jotka tarjotaan käytettäviksi web-sovelluksina tai Android- tai iOS-käyttöjärjestelmillä toimiviin päätelaitteisiin Google Play- tai Applen App Store -kaupoista. Näihin kuuluvat (saatavuudesta riippuen):

  • myVAILLANT Pro App
  • systemASSIST App
  • SparepartCHECK App
  • depotCHECK App
  • Spare parts catalogue mobile

Sovellusten käyttöä on mahdollista vasta kumppaniksi rekisteröitymisen jälkeen. Hallinnoimme pääsytietoja (käyttäjätunnus, salasana) sovelluksiin. Kuhunkin sovellukseen liittyvät tietosuojatiedot koskevat sovellusten käyttöä, ja niihin pääsee käsiksi kyseisestä sovelluksesta.

Google Playn ja App Storen tarjoajien tietosuojaehdot ovat voimassa. Google Playn tarjoajana Euroopassa on Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Irlanti (”Google”). Tietojen Googlen tietosuojakäytännöstä on luettavissa osoitteesta https://policies.google.com/privacy. App Storen tarjoaa Apple Inc. , One Apple Park Way, Cupertino, California, 95014, Yhdysvallat (”Apple”). Tietoja Applen tietosuojakäytännöstä on luettavissa osoitteesta https://www.apple.com/legal/privacy/data/ (haluamasi kieliversion saa valittua maan valitsemalla).

Listaus asentajahaussa

Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden saada yhteystiedot verkkosivustomme asentajahaun listaukseen kiinnostuneita (mahdollisia) loppuasiakkaita varten. Haussa kiinnostuneelle asianosaiselle näytetään useita lähistöllä toimivia asentajia. Tätä varten käsittelemme ja julkaisemme kumppanin julkiset yhteystiedot kulloistenkin hakutulosten puitteissa. Näihin sisältyvät kumppanin nimi/yhtiö, osoite, puhelinnumero (lankapuhelin) tai mahdollinen matkapuhelin, kumppanin verkkosivusto ja yleinen sähköpostiosoite, josta kumppaniin saa yhteyden. Tiedot poimitetaan palveluportaaliin tallennetuista päätiedoista. Varmista, että syötät yhtiöllesi vain sellaiset yhteystiedot, jotka haluat julkaistaviksi asentajahaun yhteydessä. Asentajahaun yhteydessä osoitteesi näkyy kiinnostuneelle asianosaiselle myös Google Maps -kartalla. Tätä tarkoitusta varten yhtiön osoite siirretään automaattisesti Google Mapsiin.

Tietoaineiston lataaminen tai tilaaminen

Voit ladata tietoja ja esitteitä meidän tuotteistamme ja palveluistamme palveluportaalista luovuttamatta mitään lisätietoja. Tietyissä tapauksissa tarjoamme mahdollisuuden vastaanottaa valikoituja tietoaineistoja sähköpostitse tai postitse. Tätä varten sinun on toimitettava meille yksityiskohdat tiedoista, joita tarvitset, sekä osoitteesi, mahdollinen ammattinimikkeesi, sähköposti- ja postiosoitteesi. Yksittäistapauksissa voimme pyytää asiakirjojen lähettämisen kannalta välttämättömiä lisätietoja. Arvioimme latausten lukumääriä ja tyyppejä tilastointitarkoituksissa, jotta pystymme jatkuvasti parantamaan ja optimoimaan tietojemme kattavuutta.

Kumppaneiden yhteyskeskus (palvelukeskus)

Tarjoamme eri yhteydenottotapoja yhteyskeskukseemme ja asiakaspalveluumme. Käsittelemme erityisesti tiedustelujen käsittelyn ja niihin vastaamisen, tilausten vastaanottamisen tai neuvonnan tarjoamisen yhteydessä nimi-/yhtiötietoja, yhteystietoja ja tiedustelujanne ja tilauksianne koskevia tietoja. Lisäksi voimme käsitellä teidän tiedusteluihinne ja tilauksiin liittyvien loppuasiakkaiden tietoja. Niihin kuuluvat erityisesti nimi- ja yhteystiedot, kyseistä laitetta, ongelmaa tai tilausta koskevat yksityiskohtaiset tiedot, asiakasnumero, tilausnumero, asianomaisen laitteen sarjanumero ja huolenaiheen yksityiskohtainen kuvaus. Voimme tarvita lisätietoja laitteen omistajasta tai palvelun tai laskun vastaanottajasta. Voimme lisätä kyseisiin tietoihin muita tietoja (esim. asiakasnumeron, tilausnumeron, laitetietoja, virhetietoja, tarvittavia varaosia, laitteen sijainnin paikantamistietoja), jotta pystymme käsittelemään tiedustelunne ja hoitamaan asiakaspalvelujamme entistä paremmin. Täydennämme tietoja myös tiedustelusi tai tilausten käsittelyä koskevilla tiedoilla, jotka liittyvät tarjottuihin palveluihin. Käytämme tietoja kyseisen tiedustelusi käsittelyyn, erityisesti vastataksemme kyselyihin, jotka koskevat tuotteitamme ja palvelujamme, hyväksyäksemme tilauksia, järjestääksemme ajanvarauksia asiakaspalveluumme, kirjataksemme tarjottuna palveluja tai laskuttaaksemme palveluista. Käytämme kumppanin, sen työntekijöiden ja loppuasiakkaiden puhelinnumeroa, matkapuhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta viestintään kyseiseen tiedusteluun liittyen, kunnes kyseinen tilaus on käsitelty loppuun. Näihin kuuluvat viestit sähköpostitse tai tekstiviestit, joilla erityisesti vahvistetaan ajanvaraukset tai muistutetaan niistä.

Jos hyväksyt, tallennamme puhelinkeskustelut yhteyskeskuksemme kanssa laadunvarmistuksen tai koulutuksen tarpeisiin. Tiedot poistetaan välittömästi arvioinnin jälkeen mutta viimeistään 30 päivän kuluessa.

Uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröityminen

Tarjoamme erilaisia uutiskirjeitä kumppaneillemme, ja voit tilata niitä. Jos haluat tilata jonkin uutiskirjeen, käsittelemme palveluportaaliin ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Voit hallita uutiskirjeitä itse palveluportaalissa. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme tietoja myös tilaamistasi uutiskirjeistä ja siitä, miten usein niitä lähetetään.

Kun lähetämme uutiskirjeen, voimme samalla kerätä tietoja uutiskirjeen lähetyksestä ja käytöstä. Tätä varten uutiskirjeissä on linkkejä verkkopalvelimillemme tallennettuihin kuviin. Kun avaat uutiskirjeen, sähköpostiohjelmasi lataa kuvatiedostot verkkopalvelimeltamme. Näin pystymme seuraamaan, onko uutiskirjeitämme avattu ja milloin sekä mitä sisältöä on luettu. Voimme tällä tavoin kerättyjä tietoja tehostaaksemme uutiskirjeiden käytettävyyttä sinulle, valvomaan uutiskirjeiden lähettämistä ja tilastointitarkoituksiin.

Voit peruuttaa tilaamasi uutiskirjeen milloin tahansa palveluportaalista. Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, voit käyttää myös uutiskirjeessä olevaa tilauksenperuutuslinkkiä.

Evästeet, analysointityökalut, seuranta ja kohdentaminen, sosiaalinen media

Käytämme sivustollamme ja palveluportaalissamme evästeitä. Evästeet ovat laitteeseesi tilapäisesti tallennettavia pieniä tiedostoja. Käytämme evästeitä moniin, alla kuvattuihin tarkoituksiin.

Käytämme omia evästeitämme, erityisesti toiminnallisia evästeitä, joilla teemme verkkosivustostamme helpomman käyttää, helpotamme sillä liikkumista ja lomakkeiden käyttöä, yksinkertaistamme kirjautumista ja rekisteröitymistä, tarjoamme tiettyjä toimintoja, tallennamme suostumis- tai kieltäytymisevästeet ja varmistamme verkkosivustomme ja järjestelmiemme tietoturvan. Kyseiset evästeet ovat siksi välttämättömiä, että pystyt käyttämään verkkosivustoamme toiminnallisesti. Näihin välttämättömiin evästeisiin ei tarvita suostumusta.

Käytämme myös kolmansien osapuolten evästeitä, erityisesti analysointityökalujen sekä seuranta- ja kohdentamisteknologioiden yhteydessä.

Mittaus- ja analysointityökalujen avulla ymmärrämme paremmin verkkosivustomme käyttöä ja pystymme optimoimaan sen vastaavasti. Näillä evästeillä keräämme tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa ja millä sivuilla olet vieraillut. Näiden evästeiden avulla kerätyt ja tallennetut tiedot ovat kootussa muodossa, eikä niitä yhdistetä sinuun henkilökohtaisesti. Nämä evästeet otetaan käyttöön sinun suostumuksellasi, ja pystyt perumaan suostumuksesi milloin tahansa.

Seuranta- ja kohdentamisteknologioita käytetään optimoimaan mainonnan ja muun markkinoinnin perille toimittamisen optimointiin Internetissä. Näillä evästeillä jäljitetään ja kerätään tietoja sinun toiminnastasi verkossa, jotta mainostavat pystyvät toimittamaan sinulle omien kiinnostustesi perusteella merkityksellisempää mainontaa. Nämä evästeet voivat luovuttaa tietoja muille organisaatioille tai mainostajille. Nämä evästeet otetaan käyttöön sinun suostumuksellasi, ja pystyt perumaan suostumuksesi milloin tahansa.

Sisällytämme verkkosivustoillemme tiettyjä ns. sosiaalisen media tarjouksia tai ulkoista sisältöä. Kun käytät sosiaalista mediaa, käytät myös sosiaalisen median tarjoajien vastaavia tarjouksia, jotka nekin käyttävät evästeitä. Nämä evästeet otetaan käyttöön sinun suostumuksellasi, ja pystyt perumaan suostumuksesi milloin tahansa.

Voit periaatteessa katsoa verkkosivustoamme ilman evästeitä. Joka tapauksessa useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletusarvoisesti. Voit kuitenkin estää evästeiden tallennuksen omalle päätelaitteellesi tai rajoittaa sitä. Katso selaimesi valmistajan ohjeista yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten tämä tapahtuu. Voit niin ikään poistaa tähän mennessä tallennetut evästeet milloin tahansa omasta selaimestasi. Voit käyttää evästeiden hallinnointiin myös selaimesi ”Älä seuraa” -asetuksia. Lisäksi voit poistaa tiettyjen kolmansien osapuolten evästeet käytöstä ”Digital Advertising Alliance” -sivulta osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/ tai ”Your Online Choices” -sivulta osoitteessa https://www.youronlinechoices.com. Jollet hyväksy välttämättömiä evästeitä, tarjoustemme toiminta voi olla rajallista.

Muiden palveluntarjoajien evästeitä (”kolmansien osapuolten evästeet”) käytettäessä on mahdollista, että kyseinen tarjoaja siirtää kerätyt tiedot EU:n tai ETA-alueen ulkopuoliseen maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojan tasoa. Erityisesti Yhdysvallat ei tällä hetkellä tarjoa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista riittävää suojan tasoa, koska Yhdysvaltojen valtion viranomaisilla on oikeus päästä yhtiöiden hallussa oleviin henkilötietoihin tietyin edellytyksin ilman, että rekisteröidyillä on saatavissa riittäviä oikeuskeinoja estää tämä.

Henkilötietojen siirto Vaillant Groupin sisällä ja kolmansille osapuolille

Henkilötietoja, joita me käsittelemme rekisterinpitäjinä ja tarkoituksena tarjota palveluja, luovutetaan Vaillant Groupin sisäisille tietojenkäsittelijöille sekä ulkoisille käsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja yksinomaan meidän puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti. Jos käytämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka käyttävät tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, kuvaamme tämän erikseen evästetietojen yhteydessä.

Luovutamme henkilötietoja myös loppuasiakkaille tai muille kolmansille osapuolille, jos se on välttämätöntä palvelujemme tarjoamiseksi.

Henkilötietojen luovutus koti- tai ulkomaisille tuomioistuimille, viranomaisille tai muille valtiollisille laitoksille tapahtuu vain lakisääteisten edellytysten mukaisesti.

Tietojen käsittely kolmansien osapuolten toimesta ja EU:n/ETA-alueen ulkopuolella

Henkilötietoja, joita me käsittelemme rekisterinpitäjinä ja tarkoituksena tarjota palveluja, luovutetaan Vaillant Groupin sisäisille tietojenkäsittelijöille sekä ulkoisille tietojenkäsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja yksinomaan meidän puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti.

Joissain olosuhteissa tietojenkäsittelijä käsittelee tietoja meidän puolestamme EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Tällaisessa tapauksessa sovimme asianmukaisen palveluntarjoajan kanssa riittävistä takeista henkilötietojen suojaamiseksi, erityisesti hyväksymällä EU:n mallisopimuslausekkeet, ellei Euroopan komissio ole tehnyt kyseistä maata koskevaa riittävyyspäätöstä.

Erityisesti analysointityökalujen, kolmansien osapuolten palveluntarjoajien seuranta- ja kohdentamisteknologioiden tai sosiaalisen median tarjousten integroinnin yhteydessä on mahdollista, että myös kolmansien osapuolten palveluntarjoajat käsittelevät tietoja EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Erityisesti kolmansien osapuolten palveluntarjoajat saattavat käsitellä henkilötietoja Yhdysvalloissa. Erityisesti Yhdysvallat ei tällä hetkellä tarjoa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista riittävää suojaa, koska Yhdysvaltojen valtion viranomaisilla on oikeus päästä yhtiöiden hallussa oleviin henkilötietoihin tietyin edellytyksin ilman, että rekisteröidyillä on saatavissa riittäviä oikeuskeinoja estää tämä.

Tietoturva

Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojaamaan hallinnoimiamme henkilötietoja tuhoutumiselta, häviämiseltä, muuttamiselta tai luvattomalta luovuttamiselta tai luvattomalta pääsyltä niihin. Kaikki personoituja palveluja käyttäessäsi meille luovuttamasi henkilötiedot välitetään meille salatussa muodossa. Käytämme tarkoitukseen alan huippua edustavaa salausprosessia. Tietojesi on suojattu salasanalla järjestelmissä, joihin se tallennetaan. Henkilöiltä, joilla on pääsy niihin, on kielletty tiukoilla tietoturvamääräyksillä luovuttamasta niitä kolmansille osapuolille. Tietoturvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada ja oikaista tai poistaa itseäsi koskevat henkilötiedot tai rajoittaa tai vastustaa niiden käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen kulloinkin lakisääteisten edellytysten mukaisesti. Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu sinun suostumukseesi, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa, mutta tämä ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen perumista tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Sinulla on oikeus tehdä valitus lakisääteisesti toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittely rikkoo lakisääteisiä edellytyksiä. Tätä varten voit ottaa erityisesti yhteyttä EU:ssa oman vakituisen asuinvaltiosi tai oletetun rikkomisen tapahtumisvaltion viranomaiseen.

Tietosuojavaltuutetun toimisto on toimivaltainen meihin nähden. Löydät sen nykyiset yhteystiedot osoitteesta www.tietosuoja.fi/etusivu.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tietosuojasta, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla yhteystiedoilla:

Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup, Tanska

Puhelin: +45 46160200

Muutosoikeus

Varaamme oikeuden muuttaa näitä tietosuojaa koskevia lausekkeita milloin tahansa kulloinkin sovellettavan lain rajoissa. Huomioi myös kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot ja yleiset ehdot ja edellytykset, kun käytät Internet-sivujamme.

Tila: 31/01/2023