Käyttöehdot

Käyttöönotto

Vaillant arvostaa vierailusta tällä sivustolla ja kiittää mielenkiinnosta yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Alla tärkeä oikeudellinen muistiinpanoja tämän sivuston käytöstä. Tämä sivusto tarjoaa Vaillant A/S, Drejergangen 3A, DK-2690 Karlslunde, Saksa ("Vaillant"). Jokainen käyttää tällä sivustolla ("Vaillant sivusto") sovelletaan synteesi käyttöehdot. Nämä käyttöehdot "voidaan muuttaa, muokata tai korvata muita ehtoja, esim. ostaessa tuotteita ja palveluja. Pääsyssä tai käyttämällä Vaillant verkkosivuilla opinnäytetyön käyttöehtoja hyväksytty niiden voimassaolevaan versioon. Tämä sivusto on luotu mahdollisimman huolellisesti. Emme kuitenkaan voi olettaa mitään vastuuta tai takuuta tietojen ajantasaisuudesta. Vaillant pidättää oikeuden muuttaa tai muuttaa tietoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Voimme lopettaa Vaillant sivut, sekä tarjotut kokonaisuudet milloin tahansa. Internetin luonteesta johtuen, Vaillant ei ota vastuuta jatkuvasta sivujen näkyvyydestä. Tuotteet ja palvelut tarjoaa Vaillant tällä sivustolla. Tietoa tuotteista ja palveluista, jotka ehkä myöskään ole saatavilla kaikissa maissa. Vaillant ei takaa tuosta tuotteita ja palveluita näkyvät tällä sivustolla ovat myös saatavilla omassa maassa. Saat luettelon kaikista Vaillant tuottteista ja palveluista omassa maassa, siirry Vaillant etusivulle otsikolla "Valitse maa". Tuotteet, joita esitetään näillä sivuilla voivat vaihdella maittain. Jotkut tuotteet ja palvelut näkyvät sivusto saattaa myös Vaillant Joitain tuotteita ei saada myydä kaikissa maissa ilman virannomaisten lupaa. Kysy paikallisilta jälleenmyyjiltä tietoja Vaillant tuotteista ja palveluista.

Vastuu

Sikäli kuin mitään tietoa, ohjelmistoa tai dokumentaatiota on saatavilla veloituksetta, Takuuvastuuvaatimuksiin laatuun tai otsikko informaation, ohjelmistojen ja dokumentaation erityisesti suhteessa oikeellisuudesta tai puuttuminen vikoja tai puuttuminen saatavia tai oikeuksia tai suhteessa täydellinen / tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen jäävät paitsi tapauksissa, joissa on kyse tahallisuudesta tai petoksesta. Kaikissa muissa suhteessa kaikki vastuu Vaillant on poissuljettu ellei laki sitä vaadi, esim. annetun lain mukainen tuotevastuu tai jos kyseessä on tahallisuudesta, törkeästä huolimattomuudesta, loukkaantumisen tai kuoleman, laiminlyönnistä taattujen, vilpillinen salaaminen vika tai jos rikkovat sopimusvelvoitteitaan.Varalta vaurioiden rikkovat sopimusvelvoitteitaan rajoittuu sopimuksen-tyypillinen, ennakoitavissa oleviin vahinkoihin jos ei ole kyse tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta. Vaikka Vaillant tekee kaikkensa pitämään sivuston puhtaana. Vaillant ei ota mitään vastuuta mahdollisista viruksista .Käyttäjän on, sen oman turvallisuutensa, toteutettava tarvittavat toimenpiteet, jotta varmistetaan asianmukainen turvatoimia ja käyttää virus skanneri ennen tietojen lataamista, ohjelmistoja tai asiakirjoja.

Hyperlinkkejä

Hyperlinkkejä sivuston Vaillant "voi olla hyperlinkkejä www-sivuille kolmansille osapuolille. Vaillant ei ole vastuussa sisällöstä etsimällä web-sivuja ja ei tee lupauksia tai tue haku web-sivuja tai niiden sisältöä omana, koska Vaillant ei valvo tietoa etsivät verkkosivuja ja ei ole vastuussa sisällöstä ja tiedot givenName asiasta.Käyttö haku web-sivuja on oltava ainoa riski User.

Tekijänoikeus

Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain Vaillant A/S, Drejergangen 3A, DK-2690 Karlslunde, Saksa tai jokin muu yhtiö Vaillant. Vaillant Keinot ja sen tytäryhtiöt. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikka, audio-, video-ja animaatio-tiedostoja, tuotenimet ja muut Sivuston sisältö sovelletaan tekijänoikeuksia ja muita lakeja henkisen omaisuuden suojaa. Menetelmät Asiakas ei saa muuttaa, kopioida, jakaa, myydä, vuokrata, käyttää, täydentää tai käyttää muulla tavalla ilman etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Kun kyseessä on hyväksynnän tahansa kopion sisällön Vaillant alueella tai sen osan on oltava seuraavat tekijänoikeus "© [vuosi] Vaillant A/S, Karlslunde. Kaikki oikeudet pidätetään." Voit silti henkilökohtaisessa, ei-kaupallinen käyttö lukea, kopioida, tulostaa ja tallentaa mitään aineistoa, joka Vaillant julkaisee tällä sivustolla. muutokset verkkopalvelun sisällöstä on nimenomaan jätetty tämän. Tiedotteet sekä muita asiakirjoja, valokuvia ja grafiikkaa jotka on katsottu luovutetaan kustantaminen voidaan käyttää lehtiartikkeleissa edellytyksellä ei Following tekijänoikeus on kiinnitetty: "© [vuosi] Vaillant A/S, Kaikki oikeudet pidätetään .." uudelleentulostusaika on maksutonta, olemme kuitenkin pyytää kopion meidän tiedostot Jos. haluat käyttää materiaalia verkkosivuiltamme muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä: info@vaillant.dk

Tavaramerkit

Ellei toisin mainita, kaikki yrityksen logoja, tavaramerkkejä, symboleja ja tuotteen käytettävien nimitysten Vaillant sivustolla on suojattu tavaramerkki lain mukaan. Ne ovat Vailantin omaisuutta. Kaikki luvaton käyttö tai väärinkäyttö synteesin tavaramerkkejä nimenomaisesti kielletty ja rikkoo tavaramerkki-, tekijänoikeus-, muita immateriaalioikeuksia tai vilpillistä kilpailua lakia.

Tietosuojasyistä

Keruuta, käyttöä ja käsittelyä henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen Webbiportaalin Vaillant, Vaillant on oltava niitä koskevien lakien tietosuojasyistä. Joten Luethan tietosuojasta.

Sekalainen

Nämä käyttöehdot sovelletaan ja tulkitaan elintarvike tanssi lakeja Saksan, poissulkien YK: n yleissopimuksen sopimuksista kansainvälistä tavaran kauppaa.Oikeuspaikka on Remscheidin mikäli Käyttäjä kauppias kannalta Saksan kauppalain (HGB). Jos mitään välityspalkkiota synteesin Käyttöehtojen olla tai tulla pätemättömäksi, tämä ei vaikuta, pätevyyteen jäljellä palkkion.

Legal notice

As of 1 January 2013 we are bound to publish a pump spare parts list.

Tärkeitä ohjeita:

  • Varaosan epäasianmukaisesta asennuksesta voi olla seurauksena vaurioita.
  • Jätä kyseisten rakenneosien asentaminen aina alan ammattilaisen suoritettavaksi!
  • Lue ehdottomasti tätä ennen laitteen yhteydessä toimitettu asennusja käyttöohje! Tämä lista ei korvaa kulloinkin käytössä olevia varaosaluetteloita.
  • Valitse oikea varaosa aina ajankohtaisesta varaosaluettelosta! Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Since January 1, 2013 pumps in heating systems are also rated with the Energy Efficiency Index (EEI). This number gives a comparative value for the energy consumption of a pump. The efficiency index of a usual pump is some 0.8. Since January 1, 2013 standalone pumps in heating systems shall be more efficient with EEI ≤ 0,27. For that, the energy consumption will be reduced by at least 65% less compared to a standard pump. From August 1, 2015 the limit will be decreased down to EE < 0,23. Then the requirements will also be valid for pumps related to a heat generator and for brine pumps.

Tehokkaimpien kiertovesipumppujen viitearvo on EEI ≤ 0,20.

Tammikuun 1 päivästä 2013:

Erillisistä kiertovesipumpuista ja tuotteisiin integroiduista kiertovesipumpuista on annettava käsittelylaitoksille osien ja materiaalien purkamista, kierrätystä tai käytön jälkeistä käsittelyä koskevat tiedot. Please find in the PDF table information on the recyclability.