Etsi

Käyttöehdot

Käyttöönotto

Vaillant arvostaa vierailusta tällä sivustolla ja kiittää mielenkiinnosta yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Alla tärkeä oikeudellinen muistiinpanoja tämän sivuston käytöstä. Tämä sivusto tarjoaa Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, DK-2630 Taastrup, Saksa ("Vaillant"). Jokainen käyttää tällä sivustolla ("Vaillant sivusto") sovelletaan synteesi käyttöehdot. Nämä käyttöehdot "voidaan muuttaa, muokata tai korvata muita ehtoja, esim. ostaessa tuotteita ja palveluja. Pääsyssä tai käyttämällä Vaillant verkkosivuilla opinnäytetyön käyttöehtoja hyväksytty niiden voimassaolevaan versioon. Tämä sivusto on luotu mahdollisimman huolellisesti. Emme kuitenkaan voi olettaa mitään vastuuta tai takuuta tietojen ajantasaisuudesta. Vaillant pidättää oikeuden muuttaa tai muuttaa tietoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Voimme lopettaa Vaillant sivut, sekä tarjotut kokonaisuudet milloin tahansa. Internetin luonteesta johtuen, Vaillant ei ota vastuuta jatkuvasta sivujen näkyvyydestä. Tuotteet ja palvelut tarjoaa Vaillant tällä sivustolla. Tietoa tuotteista ja palveluista, jotka ehkä myöskään ole saatavilla kaikissa maissa. Vaillant ei takaa tuosta tuotteita ja palveluita näkyvät tällä sivustolla ovat myös saatavilla omassa maassa. Saat luettelon kaikista Vaillant tuottteista ja palveluista omassa maassa, siirry Vaillant etusivulle otsikolla "Valitse maa". Tuotteet, joita esitetään näillä sivuilla voivat vaihdella maittain. Jotkut tuotteet ja palvelut näkyvät sivusto saattaa myös Vaillant Joitain tuotteita ei saada myydä kaikissa maissa ilman virannomaisten lupaa. Kysy paikallisilta jälleenmyyjiltä tietoja Vaillant tuotteista ja palveluista.

Vastuu

Sikäli kuin mitään tietoa, ohjelmistoa tai dokumentaatiota on saatavilla veloituksetta, Takuuvastuuvaatimuksiin laatuun tai otsikko informaation, ohjelmistojen ja dokumentaation erityisesti suhteessa oikeellisuudesta tai puuttuminen vikoja tai puuttuminen saatavia tai oikeuksia tai suhteessa täydellinen / tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen jäävät paitsi tapauksissa, joissa on kyse tahallisuudesta tai petoksesta. Kaikissa muissa suhteessa kaikki vastuu Vaillant on poissuljettu ellei laki sitä vaadi, esim. annetun lain mukainen tuotevastuu tai jos kyseessä on tahallisuudesta, törkeästä huolimattomuudesta, loukkaantumisen tai kuoleman, laiminlyönnistä taattujen, vilpillinen salaaminen vika tai jos rikkovat sopimusvelvoitteitaan.Varalta vaurioiden rikkovat sopimusvelvoitteitaan rajoittuu sopimuksen-tyypillinen, ennakoitavissa oleviin vahinkoihin jos ei ole kyse tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta. Vaikka Vaillant tekee kaikkensa pitämään sivuston puhtaana. Vaillant ei ota mitään vastuuta mahdollisista viruksista .Käyttäjän on, sen oman turvallisuutensa, toteutettava tarvittavat toimenpiteet, jotta varmistetaan asianmukainen turvatoimia ja käyttää virus skanneri ennen tietojen lataamista, ohjelmistoja tai asiakirjoja.

Tekijänoikeus

Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, DK-2630 Taastrup, Saksa tai jokin muu yhtiö Vaillant. Vaillant Keinot ja sen tytäryhtiöt. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikka, audio-, video-ja animaatio-tiedostoja, tuotenimet ja muut Sivuston sisältö sovelletaan tekijänoikeuksia ja muita lakeja henkisen omaisuuden suojaa. Menetelmät Asiakas ei saa muuttaa, kopioida, jakaa, myydä, vuokrata, käyttää, täydentää tai käyttää muulla tavalla ilman etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Kun kyseessä on hyväksynnän tahansa kopion sisällön Vaillant alueella tai sen osan on oltava seuraavat tekijänoikeus "© [vuosi] Vaillant A/S, Karlslunde. Kaikki oikeudet pidätetään." Voit silti henkilökohtaisessa, ei-kaupallinen käyttö lukea, kopioida, tulostaa ja tallentaa mitään aineistoa, joka Vaillant julkaisee tällä sivustolla. muutokset verkkopalvelun sisällöstä on nimenomaan jätetty tämän. Tiedotteet sekä muita asiakirjoja, valokuvia ja grafiikkaa jotka on katsottu luovutetaan kustantaminen voidaan käyttää lehtiartikkeleissa edellytyksellä ei Following tekijänoikeus on kiinnitetty: "© [vuosi] Vaillant A/S, Kaikki oikeudet pidätetään .." uudelleentulostusaika on maksutonta, olemme kuitenkin pyytää kopion meidän tiedostot Jos. haluat käyttää materiaalia verkkosivuiltamme muihin tarkoituksiin, ota yhteyttä: marketing@vaillant.dk

Tavaramerkit

Ellei toisin mainita, kaikki yrityksen logoja, tavaramerkkejä, symboleja ja tuotteen käytettävien nimitysten Vaillant sivustolla on suojattu tavaramerkki lain mukaan. Ne ovat Vailantin omaisuutta. Kaikki luvaton käyttö tai väärinkäyttö synteesin tavaramerkkejä nimenomaisesti kielletty ja rikkoo tavaramerkki-, tekijänoikeus-, muita immateriaalioikeuksia tai vilpillistä kilpailua lakia.

Tietosuojasyistä

Keruuta, käyttöä ja käsittelyä henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen Webbiportaalin Vaillant, Vaillant on oltava niitä koskevien lakien tietosuojasyistä. Joten Luethan tietosuojasta.

Sekalainen

Nämä käyttöehdot sovelletaan ja tulkitaan elintarvike tanssi lakeja Saksan, poissulkien YK: n yleissopimuksen sopimuksista kansainvälistä tavaran kauppaa.Oikeuspaikka on Remscheidin mikäli Käyttäjä kauppias kannalta Saksan kauppalain (HGB). Jos mitään välityspalkkiota synteesin Käyttöehtojen olla tai tulla pätemättömäksi, tämä ei vaikuta, pätevyyteen jäljellä palkkion.