Etsi

Vaillantin historia

Vaillantin historia ulottuu vuoteen 1874, kun Johann Vaillant perusti yrityksen Remscheidissa, Saksassa. Siitä lähtien Vaillant on ollut markkinajohtaja lämmitys- ja ilmastointiteknologian alalla.

2013 Näyttelylaiva MS Vaillant kiertää Eurooppaa

Iskulauseella "Energia liikkeessä" Vaillant tuo energiasiirtymän ihmisten nähtäville maaliskuusta syyskuulle vuonna 2013. Asentajat ja asiasta kiinnostuneet kuluttajat yli 50 eurooppalaisessa kaupungissa voivat vierailla 100 metriä pitkässä näyttelylaivassa ja tutustua modernin lämmitysteknologian mahdollistamiin energiasäästöihin.

2012 Vaillant Group International GmbH perustetaan Remscheidissa.

Marraskuussa 2012 Vaillant Group International GmbH perustettiin Remscheidissa. Vaillant Group International GmbH edustaa kaikkia yrityksen tuotemerkkejä maissa, joissa ei toistaiseksi ole erillistä Vaillant Group -myyntiyritystä. Tavoitteena on kehittää yritykselle uusia ja jo olemassa olevia markkinoita. Myyntitoimipisteet Minskissä ja Dubaissa sekä myyntiedustajat Portugalissa ja Suomessa tukevat tätä tavoitetta paikallisesti.

2012 Hybridijärjestelmä yhdistää lämpöpumput ja kattilateknologian

Elokuussa 2012 Vaillant aloittaa uuden hybridilämpöpumppujärjestelmän tuotannon. Kompakti lämpöpumppu integroi uusiutuvan energian olemassa oleviin rakennuksiin ja järjestelmiin matalilla investointikustannuksilla. Lämpöpumppu toimii yhdessä kondenssikattilan kanssa luoden näin maksimaalisen energiatehokkuuden. 3 kW:n lämpöpumppu ja ecoTEC plus - lyömätön yhdistelmä

2011 elppoa ja mukavaa ohjausta - calorMATIC

Vaillantilla on pitkät perinteet käyttäjäystävällisten kattiloiden tuotannosta. Uuden sukupolven ohjauslaite calorMATIC jatkaa tätä perinnettä ja näyttää uuden suunnan ottamalla kuluttajien yksilölliset tarpeet huomioon. calorMATIC saavuttaa halutun huoneenlämpötilan modernien ja helppokäyttöisten asetusten avulla. Nopeasti ja helposti, kierrettävällä ja napsautettavalla kytkimellä ja standardoiduilla painikkeilla. Henkilökohtainen ja helppokäyttöinen - calorMATIC-huonelämpötilasäädin.

2011 Koko perheen voimalaitos kotiisi

ecoPOWER 1.0 micro-CHP-järjestelmä tarjoaa vaihtoehtoista energiaa jokaiseen talouteen. Se tuottaa sekä lämpöä että sähköä ja suunniteltiin yksinomaan omakotitaloille tai paritaloille. Näin Vaillant tuo saataville pitkään markkinoilta puuttuneen teknologian. Älykäs, ennalta määritelty ja monipuolinen järjestelmä on ympäristöystävällinen ja erittäin tehokas.

ecoPOWER 1.0 micro-CHP-järjestelmä - kotiin ja perheelle

2010 zeoTHERM: pieni ja tehokas

Vaillant asettaa uudet standardit zeoTHERM-zeoliittikaasulämpöpumpun avulla. Kotitaloudet voivat nyt ensimmäistä kertaa hyödyntää zeoliitin ja veden luonnollisia lämmitysominaisuuksia. Tämä teknologinen vallankumous mullistaa markkinat: lämpöpumppu paitsi säästää energiaa, sillä on myös matalat hiilidioksidipäästöt. Säästöjä ja samalla ympäristönsuojelua.

2007 Ensimmäistä kertaa Aasian markkinoille

Vaillant kehittyy ja Aasia kehittyy. Näiden kahden yhdistäminen on ilmiselvä askel! Tehtaan avaamisen jälkeen Wuxissa, Kiinassa, Vaillant toimii nyt Aasian ja Tyynenmeren markkinoilla.

2001 Brändistä muodostuu konserni

Brändejä uuden konsernin sisällä markkinoidaan yhä erikseen eri Euroopan maissa. Vaillant-brändiä täydentämään yritys hankkii kohdennettuja brändejä laajentaakseen brändiportfoliotaan ja täyttääkseen erilaistuvat markkinatarpeet.

Vuosi 1999 - monia syitä juhlaan

40 miljoonaa myytyä kattilaa, Vaillant juhlii 125-vuotispäiväänsä ja voittaa Saksan laatupalkinnon.

1997 Aurinkolämpöjärjestelmien tuominen markkinoille

Tuomalla markkinoille aurinkolämpöjärjestelmiä käyttöveden lämmitykseen Vaillant laajentaa tuotevalikoimaansa uusiutuvan energian alalla. Merkittävä askel kohti tulevaisuutta.

1995 Kehitys ja tuotanto saman katon alla

Vaillant kehittää ja valmistaa ensimmäisen seinälle ripustettavan lämpökattilan ja tuo sen markkinoille. Jälleen kerran brändi onnistuu tekemään itsestään uusien ympäristöystävällisten teknologioiden edelläkävijän.

1991 Uusi thermoblock on erityisen ympäristöystävällinen

Vaillant asettaa standardit ympäristövaikutuksille uudella matalapäästöisellä thermoblockilla. Kattila saa tunnustusta vähäisten päästöjen johdosta. Menestys osoittaa Vaillantin olevan oikealla polulla: uusia sivukonttoreita avataan Puolassa, Tšekissä, Unkarissa ja Turkissa.

1970 Vaillant matkustaa ympäri maailmaa

Vaillantilla on konttorit Alankomaissa, Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja Italiassa, ja yritys alkaa saada osakseen yhä enemmän kansainvälistä huomiota kodin mukavuuden takaajana. Vuoteen 1972 mennessä Vaillant on myynyt jo kahdeksan miljoonaa yksikköä.

1967 Lämmin vesi ja käyttövesi yhdistetään älykkäästi

Vaillant onnistuu yhdistämään lämpimän veden ja käyttöveden yhteen kompaktiin, seinälle ripustettavaan Combi-Geyser VCW 20 -lämpökattilaan. Kattila osoittaa arvonsa lyhyellä lämmitysajalla ja säädettävällä lämmönsyötöllä.

1961 Seinälle ripustettava Geyser mullistaa markkinat

Vaillant määrittää teknologian mahdollisuudet uudelleen ja tuo markkinoille innovatiivisen ja tilaa säästävän Circo-Geyser MAG-C 20:n, maailman ensimmäisen seinälle ripustettavan lämpökattilan.

1924 Keskuslämmitys - Vaillantin keksintö

Aikaisemmin huoneet piti lämmittää yksitellen uunin tai tulisijan avulla. Keskuslämmityskattilan ja siihen liittyvän järjestelmän avulla tuli ensimmäistä kertaa mahdolliseksi lämmittää useita pattereita keskitetysti yhden jakajan kautta. Vaillant raivaa jälleen uusia uria.

1905 Seuraava nerokas idea luo tilaa kylpyhuoneeseen

Vaillant on ensimmäinen valmistaja, joka tuottaa seinälle ripustettavan veden kuumennusjärjestelmän. Tämä keksintö luo lisää tilaa kylpyhuoneeseen.

1899 Kanista tulee brändin kasvot

Selatessaan lehteä eräänä pääsiäissunnuntaina Johann Vaillant näkee kuvan munasta kuoriutuvasta kanista. Välittömästi hän tietää, että kanista tulee hänen tuotemerkkinsä. Kuten itse yritys, myös tuotemerkki on kokenut uudistuksia useasti vuosien mittaan, ja nykyisin kyseessä on lämmitysteknologia-alan tunnetuin logo koko Euroopassa.

1894 Ensimmäinen mullistava innovaatio

Johann Vaillant mullistaa markkinat lopullisesti kaasukäyttöisen lämpökattilan suljetulla järjestelmällä. Ensimmäistä kertaa vettä lämmitetään kaasulla sen virratessa suljetussa putkessa ilman, että vesi joutuu kosketuksiin vahingollisten kaasujen kanssa: vallankumous kylpyhuoneessa.

1874 Upea tarina saa alkunsa

Johann Vaillant, perheensä kymmenes lapsi, perustaa oman työpajan kupariseppänä ja pumppujen valmistajana vuonna 1874. Tästä saa alkunsa upea menestystarina.