Etsi

Vaillant Group ja yrityksen työntekijät lahjoittavat Ukrainalle 255 000 euroa

Ukrainan sota aiheuttaa maan asukkaille ja kansalaisille käsittämättömiä kärsimystä. Lapset ja perheet kärsivät erityisen paljon. Vaillant Group tarjosi kaikille työntekijöilleen sisäisessä varainkeruukampanjassa mahdollisuuden lahjoittaa pitkäaikaiselle kumppanillemme SOS-lapsikylille humanitaariseen apuun Ukrainan lapsille ja perheille.

255 000 euroa Ukrainan lapsille ja perheille

Keräyskampanjan päättyessä oli kerätty noin 1 000 työntekijän lahjoittamana 117 000 euroa, jonka Vaillant Group kaksinkertaisti sekä korotti kokonaismäärää vielä 20 000 eurolla. Yhteensä lahjoitamme siis 255 000 euroa SOS-lapsikylille, jolla on laaja avustusohjelma Ukrainan lapsille ja perheille. Vaillant-konsernin ylivoimainen auttamishalu osoittaa meille, että voimme mitata Vaillant-tiimin menestystä paitsi bisnesluvuilla, myös hyväsydämisillä sosiaalisilla aloitteilla ja ponnisteluilla.

Apua, joka on merkitystä

SOS-lapsikylät on käynnistänyt kattavan avustusohjelman sodan syttymisen jälkeen. Sodan jalkoihin jääneet lapset ja perheet saavat apua evakuointiin ja suojaan. Heille tarjotaan ruokaa, hygieniatarvikkeita, peittoja ja lääkkeitä. Lastensuojelujärjestö tukee jo avustettujen perheiden lisäksi orpoja ja erityistä apua tarvitsevia perheitä. SOS-lapsikylät tarjoaa myös välitöntä psykologista apua ja traumahoitoa, sillä monet ihmiset ovat shokissa ja massiivisen stressin alla. Kun perheet ovat majoittuneet turvalliseen paikkaan, lapsille tarjotaan koulutoimintaa. Lapsille, jotka menettävät huoltajansa nykyisissä joskus kaoottisissa olosuhteissa, SOS-lapsikylät on perustamassa perheiden yhdistämisohjelmaa, jonka tarkoituksena on yhdistää lapset sukulaistensa kanssa. Lapset, joiden kohdalla tämä ei ole mahdollista, saavat turvallisen majoituksen ja ylläpidon.

Koska kaikki lapset tarvitsevat lämpimän kodin

Vaillant Groupia ja SOS-lapsikyliä on yhdistänyt kansainvälinen kumppanuus vuodesta 2013 lähtien. Yritys on tukenut lastensuojeluorganisaatiota jo 21 maassa - tehokkaalla lämmitystekniikalla ja sosiaalisilla projekteilla. Myös Ukrainassa yhteistyö SOS-lapsikylien kanssa on hyvin tiivistä. Vaillantin Ukrainan myyntiyhtiö varusteli viime vuonna mm. lastenkaupungit, joissa on useita kaasulaitteita. Vaillant-kollegat ovat jo useiden vuosien ajan järjestäneet harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja paikallisille SOS-nuorille. Osana koko konsernissa toistaiseksi ainutlaatuista sitoumusta ukrainan myyntiyhtiö on ottanut sairausvakuutuksen 75 lapselle SOS-perheissä Kiovan alueella. Kampanjaa jatketaan myös tänä vuonna.