Lämpöpumpun hankinta on ajankohtaista juuri nyt!

  • Valitse ympäristöystävällinen lämpöpumppu
  • Hyödynnä valtion myöntämät tuet
  • Nauti pienistä lämmityskustannuksista
Pyydä tarjous

Lämpöpumppuun sijoittaminen maksaa kahdella tavalla itsensä takaisin!

Juuri nyt lämpöpumppuun sijoittaminen kannattaa. Ilmasto kiittää ja niin kiität sinäkin. Saat pienemmät lämmityskustannukset. Muista hyödyntää avustukset. Siis miksi odottaa

Uusi lämpöpumppusi vähentää sekä CO2-päästöjä, että energiakustannuksia. Se käyttää jopa 75% energiasta suoraan ympäristöstä. Tämä on paras tilaisuus antaa suuri panos ilmastonsuojeluun. On aika tehdä muutos: Lämmityksellä ja kuumalla vedellä on tällä hetkellä suuri vaikutus ilmastoon.

Hiilidioksidipäästöjen jakautuminen Suomessa*

Asumisen hiilijalanjälkeä on helppo pienentää. Lämmitys ja kuuma käyttövesi on merkittävä CO2-lähde, vähennä siis niistä

*lähde: Helsingin Sanomat 19.1.2019.

Anna meidän auttaa sinua löytämään sopiva lämmitysratkaisu!

Kestävä päätös: lämpöpumput

Huolehtimalla pienistä hiilidioksidipäästöistä lämpöpumput edistävät merkittävästi ilmastonsuojelua.

Lämpöpumpulla säästät lämmityskustannuksista, tuottamalla jopa 75% tarvittavasta energiasta ilmaiseksi - suoraan ilmasta, vedestä tai maasta.

Ympäristön rajoittamaton energia tekee sinusta lähes riippumattoman - itse tuotetun sähkön avulla kasvatat riippumattomuutta.

Miksi ei kannata odottaa?

Voimme kaikki antaa merkittävän panoksen ilmastonsuojeluun. Jotkut esimerkiksi eivät voi elää ilman omaa autoa, mutta muuttavat paljon ilmastoa ympäristöystävällisen lämmityksen avulla. Katso koko tarina nyt!

Kyse on lämpöpumpuista

Ne ovat kustannustehokkaita, ilmastoystävällisiä ja tulevaisuuden kestäviä. Täältä löydät lisätietoja ja mielenkiintoisia oivalluksia kestävimmästä lämmitystavasta: lämpöpumpuista.

Uudisrakennus

Voisi sanoa: uusi koti sinulle, uusi mahdollisuus ympäristölle. Ilmastoystävällisen toiminnan ansiosta lämpöpumpuista on perustellusti tullut standardi uusissa rakennuksissa.

Saneeraus

Täydellinen valinta saneerausprojektiisi: siirtyminen lämpöpumpputekniikkaan on kannattavaa sekä lompakolle, että ympäristölle.

Kaikki lämpöpumpuista

Toiminnallisuus, kestävyys, kustannukset - olemme koonneet sinulle kaikki tärkeät ja mielenkiintoiset tiedot lämpöpumpuista.

Anna meidän auttaa sinua löytämään sopiva lämmitysratkaisu!