Rakennettu kestämään. Aivan kuten kotisi

Miksi odottaa, kun voit yksinkertaisesti luottaa Vaillant-lämpöpumppujen laatuun pidempään?

Kestävää laatua sekä pitkä elinkaari – sinulle ja ympäristölle.

Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai saneeraus: Valitessasi Vaillant-tuotteen, voit olla varma, että se täyttää korkeimmat laatustandardit – ja että tulet hyötymään siitä useiden vuosien ajan. Juuri laatu tekee tuotteistamme myös erityisen kestäviä – sillä mikä kestää pidempään, on myös parempi ympäristön kannalta. Tuotteidemme testaus varmistaa laadun olevan selvästi yli normin.

Vaillant-laatu tarkoittaa kuitenkin vielä enemmän: se asettaa jatkuvasti uusia standardeja. Esimerkiksi ilmastoystävällisessä lämmityssaneerauksessa lämpöpumpuilla tai ympäristöystävällisillä kylmäaineilla. Optimoimme myös sinulle tärkeitä tuotteen ominaisuuksia, kuten erityisen hiljaisen äänitason, mikä miellyttää myös naapureitasi.

Luotettava

Lämmityssaneeraus

Hiljaisuus

Luotettava

Luotettava, satoi tai paistoi

Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteillemme pitkän käyttöiän. Laitteet on suojattu jopa kolminkertaisesti haitallisia ympäristövaikutuksia vastaan. Laitteen levyt ovat sekä galvanoitu, että nano- ja jauhemaalattu. Näin takaamme huippulaadun sekä estämme korroosion syntymistä.

Lämmityssaneeraus

Ympäristöystävälliseen remonttiin

Lämpöpumput ovat tämän hetken suosituin lämmitystekniikka, eivätkä ainoastaan uusissa rakennuksissa. Esimerkiksi luonnollisen kylmäaineen R290 ja sen korkeiden menoveden lämpötilojen ansiosta aroTHERM plus pystyy lämmittämään vanhatkin rakennukset, joissa lämmönjakona toimii patterit.

Hiljaisuus

Nauti Hiljaisuuden äänestä

Korkealaatuiset värinää vaimentavat materiaalit sekä suuri ja hiljainen puhallin – vain muutama osa innovatiivisesta Sound Safe System-järjestelmästämme. Tulos: Vaillant valmistaa yhden markkinoiden hiljaisimmista ilma-vesilämpöpumpuista.

Äärimmäisen testattu. Äärimmäiseen kestävyyteen.

Yli 300 yksittäistä testiä yli 180 huippuluokan testausasemilla yhdeksässä eri laboratorio-osastossa: uudessa Johann Vaillant -teknologiakeskuksessa tuotteemme ja teknologiamme testataan ja niitä pusketaan äärirajoille poikkeuksellisen laadun todentamiseksi.

Kestävyys käytännössä: 6 vihreää sääntöämme

Toiset vain puhuvat kestävyydestä. Kuudella vihreällä säännöllämme olemme pyhittäneet sen liiketoimintamme ytimeen. Säännöt varmistavat, että kestävyyskriteerit huomioidaan jo tuotekehitysvaiheessa, ottaen huomioon koko tuotteen elinkaaren. Säännöt koskevat kaikkia Vaillant Groupin kehittämiä tuotteita ja toimivat virstanpylväinä parempaan kestävyyteen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme veloituksetta!

Käytä tätä lomaketta jättääksesi takaisinsoittopyyntö.

Yhteystietosi

Tietojen lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.

Olitpa jo tehnyt päätökset tai sinulla on vielä kysyttävää: autamme mielellämme.

Syötä vain perustietosi, ja asiantuntijamme soittavat sinulle takaisin 24 tunnin kuluessa antaakseen neuvoja, jotka eivät ole sitovia.