Etsi

Niin hiljainen, että naapurisi rakastavat sinua – katso uusi videomme!

Tervetuloa Vaillantin sivuille! Olemme yksi maailman johtavista lämpöpumppujen valmistajista. 148 vuoden ajan olemme kehittäneet tehokkaita lämmitysratkaisuja, jotka ovat luoneet miellyttävän ja suotuisan sisäilmaston ympäri maailmaa.

Jokainen tuotteemme läpikäy yli 100 erilaista testiä saksalaisessa tuotekehitysyksikössämme, jossa analysoimme kaiken äänitasoista ja kestävyydestä erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin. Omat tiukat laatuvaatimuksemme ovat varmistaneet, että Vaillant on aina kehityksen kärjessä. Innovaatiotyömme äänitason suhteen on erinomainen esimerkki tästä. Lämpöpumppumme ovat nimittäin markkinoiden hiljaisimpia.

Tervetuloa kokemaan aroTHERM plus -pumpun takaama kesärauha – tuote on niin hiljainen, että sinä tai naapurisi eivät sitä kuule.

Katso uusi videomme:

Nauti hiljaisuudesta

Korkealuokkaiset materiaalit, joilla on matala värähtelyaste, erityisvalmisteinen ääntä eristävä huovutus ja suuri mutta hiljainen puhallin – nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Sound Safe System -järjestelmämme innovaatioista. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät lämpöpumpuistamme markkinoiden hiljaisimpia.

Lue lisää aroTHERM plus -lämpöpumpusta

Äänitesti

Modernissa akustiikan mittaushuoneessamme herkät mikrofonit havaitsevat jopa matalimmat äänentasot. Täällä mittaamme sekä äänenvoimakkuutta että arvioimme äänenlaatua. Tiedämme nimittäin, että jopa hiljaiset äänet voivat olla erittäin ärsyttäviä ja tavoitteenamme on aina vähentää, muokata tai – kaikista mieluiten – poistaa kaikki taustaäänet.