Etsi
2+3 2 vuoden täysi takuu,3 vuotta varaosille

Ilmalämpöpumppu climaVAIR premium

Premium-tason jäähdytys

  • On hyvä olla varautunut erilaisiin tilanteisiin: luotettava jäähdytys ja lämmitys jopa ääriolosuhteissa (–25 °C … +52 °C)
  • Hyödynnä kaikki liitettävyyden tarjoamat edut – integroitu Wi-Fi-moduuli tekee siitä mahdollista
  • Mitä vähemmän päästöjä, sen parempi – sen vuoksi premium-laitteemme energialuokka on A+++
  • Nauti ilman tasaisesta jakautumisesta edistyksellisen puhallintekniikan ansiosta – ainutlaatuinen 3D-ilmavirtaus
  • Miellyttävän hiljainen: climaVAIR premiumin melutaso on poikkeuksellisen alhainen – vain 19 dB(A)
Ilma
Lämmitys
Jäähdytys
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Takaa täydellisen mukavuuden

climaVAIR premium täyttää kaikki odotuksesi sisäilman suhteen: miellyttävän viileää kesällä ja kodikkaan lämmintä talvella. Tämä ilmalämpöpumppu yhdistää jäähdytyksen ja lämmityksen. Sen käyttölämpötila on –25 °C…+52 °C.

Valtava vaikutus kotiisi, pieni vaikutus planeettaamme

Olemme kehittäneet laitteen, joka täyttää sekä sinun että ympäristön vaatimukset: climaVAIR premium. Ympäristövaikutusten osalta se täyttää tiukimmatkin standardit kuuluen energiatehokkuusluokkaan A++ enintään 5 kW -mallien osalta ja energiatehokkuusluokkaan A+++ muiden mallien osalta niin jäähdytys- kuin lämmityskäytössä. Lisäksi käytämme ympäristövastuullista kylmäainetta. climaVAIR premium on premium-tuote, joka takaa maksimaalisen mukavuuden minimaalisilla päästöillä – luonnollisesti tärkeä asia meille.

Älykkäät yötoiminnot estävät liiallisen lämmityksen ja jäähdytyksen yöaikaan, mutta varmistavat samalla, että huoneet pysyvät miellyttävän viileinä tai lämpiminä. Tämän lisäksi ajastintoiminto mahdollistaa energiakulutuksen minimoinnin, kun et ole kotona. Pystyt myös tehostamaan toimintaa ajoissa esimerkiksi ennen kotiinpaluuta.

Sanasi on laki

Haluaisitko, että climaVAIR premium säätää lämpötilaa? Sinun tarvitsee vain kertoa se sille äänikomennolla ja toiveesi toteutuu. climaVAIR premiumissa on integroitu Wi-Fi-moduuli, joten käyttö onnistuu helposti Alexalla tai Google Assistantilla. Voit etäohjata ilmalämpöpumppua luonnollisesti myös millä tahansa älylaitteella. Lämmitä tai jäähdytä kotisi valmiiksi miellyttävään lämpötilaan ennen kuin saavut perille. Vai unohditko kytkeä laitteen pois päältä? Se onnistuu helposti sovelluksella. Sen lisäksi climaVAIR premiumissa on myös perinteinen kauko-ohjain.

Säädä haluamasi ilmansuuntaus tai nauti optimoidusta ilmavirtauksesta

Ilman miellyttävän suuntauksen ja optimaalisen laajan jakautumisen varmistamiseksi climaVAIR premiumissa käytetään 3D-ilmavirtaustekniikkaa. Kookkaat liikkuvat ilmanohjaimet, erilliset ilmansuuntauksen kääntömoottorit vasemmalla ja oikealla ja segmentoidut puhallinsiivet mahdollistavat ilmavirran suuntaamisen juuri haluamallasi tavalla. Käyttäjävalikossa on useita eri tiloja, joiden avulla voit säätää lämpötilaa, puhaltimen tehoa ja ilmavirran suuntaa. Kaikki tämä on mahdollista melutason ollessa vain 19 dB(A), joka vastaa kuiskausta. climaVAIR premiumin poikkeuksellisen alhaisen melutason ansiosta tiedät sen toimivan tehokkaasti ilman että kuulet sitä.

Tyylikäs design!

Tulevaisuuteen suuntautuminen heijastuu tekniikan lisäksi myös muualla. Se näkyy myös laitteen huippukapeissa linjoissa ja sivujen kalanruotokuvioinnissa. Keskellä on hienostunut taustavalaistu lämpötilanäyttö. Valkoisen ja teräksen yhdistelmä sopii täydellisesti kaikkiin moderneihin sisustustyyleihin.

Nosta ilmastointimukavuus premium-tasolle

Voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ilmastointiratkaisun olemme lisänneet joitakin lisäominaisuuksia, jotka parantavat mukavuutta entisestään. climaVAIR premium tunnistaa infrapuna-läsnäoloanturin avulla kehosi lämpötilan ja säätää huonelämpötilan ja ilmavirran vastaavasti. Lisäksi olemme integroineet laitteeseen erityisen kookkaan puhaltimen ja lämmönvaihtimen isoimpienkin huoneiden tasaisen lämmityksen ja jäähdytyksen varmistamiseksi. Tämä takaa entistä paremman tehokkuuden ja matalamman melutason.

Takaamme tuotteemme pitkän käyttöiän myöntämällä viiden vuoden takuun koko laitteistolle. Mitä muuta voisit toivoa edistykselliseltä ilmastointilaitteelta kuten climaVAIR premium?

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Ladattavat materiaalit