Etsi

Vihreämpää lämpöä ja lämmintä käyttövettä

Uudet EU säädökset ohjaavat meitä vihreämpään tulevaisuuteen. Vaillant auttaa meitä pääsemään tavoitteisiin.

26. syyskuuta 2015 uudet EU-määräykset otetaan käyttöön, ne vaikuttavat kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, jotka asennetaan tämän päivämäärän jälkeen. ErP (energiaan liittyvät tuotteet) direktiivissä, joka vahvistaa oikeudellisesti sitovat perusteet energiatehokkuutta ja päästöjä mitattaessa.

Suunniteltu auttamaan sinua tekemään oikeita valintoja valittaessa parasta lämmitysjärjestelmää kotiisi. Tärkeä osa asetuksesta edellyttää myös tuotteiden tehokkuutta ja suorituskykyä kuvaavien tietojen jakamisen.

Samanlaiset tarrat ovat tulleet tutuksi jo pesukoneissa ja jääkaapeissa. Nämä laitteet ovat luokiteltu G:stä parhaaseen A++, kattiloista aina lämminvesivaraajiin asti..

Yksi seuraus muutoksista on, että yhtä poikkeusta lukuunottamatta ei ole enää mahdollista asentaa kondensoimattomia kattiloita. Kondenssikattilat ovat huomattavasti energiatehokkaampia ja ne ovat ratkaisu useimmille omakotitaloille sekä rivitaloille.

Vaillant valmistaa erilaisia erittäin energiatehokkaita kondenssikattilota, jotka täyttävät helposti uudeet direktiivit. Kattilat voidaan yhdistää Vaillantin uuden teknologian lämpöpumppujen ja aurinkopaneleiden kanssa luoden todella vihreän ja kestävän lämmitys‐ ja lämpimän käyttöveden ratkaisun kotiisi.

Vaillant ja ErP asetusten

Energiatehokkaita ratkaisuja tulevaisuuden kotiisi

Vaillantilla tuotteiden kestävyys on keskeinen kaikessa mitä teemme. Siksi kannatamme täysin ErP määräyksiä ja EU: n pyrkimyksiä edistää kestävää kehitystä ja tehokkaampaa energian käyttöä. Vaillant tekee kaikkensa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Vuonna 2010 perustimme oman kunnianhimoisen kymmenen vuoden tavoitteen vähentää CO2‐päästöjä meidän tuotannoissa 25%:lla, ja energiatehokkuutta vedenkulutuksessa ja jätteissä 20%: lla.

Vaillant voi myös auttaa parantamaan energiatehokkuutta talossasi, olitpa sitten rakentamassa uutta, korjaamassa vahaa tai yksinkertaisesti päivittämässä nykyistä järjestelmää.

Vaillant omaa laajan tuotevalikoiman energiatehokkaita tuotteita. Vaillantin paikallinen edustaja auttaa löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Ja voit olla varma, että ratkaisu täyttää kaikki kriteerit säädetyistä asetuksista, ja samalla mukana tulee myös energiamerkintä.

Tehokkuudessa ei ole kyse vain ympäristöstä ja määräyksistä. Asentamalla uusi energiatehokas Vaillant lämmitysjärjestelmä voit myös nauttia mahdollisimman hyvästä lämmitysmukavuudesta ja säästää rahaa samaan aikaan.