Etsi

sensoNET internetmoduuli

Ole online ja muodosta yhteys lämmitysjärjestelmääsi

  • Hyödynnä lämmityksen mobiiliohjausta sensoAPP-sovelluksellamme helposti napauttamalla
  • Asenna moduuli vaivattomasti itse Plug and Play -liitettävyyden ansiosta
  • Nauti VDE-tietoturvasertifioinnin takaamasta turvallisuudesta ja luotettavuudesta
Sähkö
Säätö & valvonta
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Lämmitysjärjestelmäsi yhdistäminen internetiin ei ole tähtitiedettä. sensoNET tarjoaa kompaktin internetmoduulin, jonka Plug and Play -liitettävyys mahdollistaa nopean asennuksen.

Monipuolinen mobiiliohjaus sensoAPP-sovelluksella

sensoNET tarjoaa käyttöösi näppärän käyttöliittymän, joka mahdollistaa lämmityksen mobiiliohjauksen sovelluksen avulla. Kun internetmoduuli on asennettu, järjestelmäsi täydellinen mobiiliohjaus sekä lämpömukavuuden maksimointi ja lämpimän käyttöveden tehokas valmistus onnistuvat vain parilla napautuksella. Se täydentää älykotisi lämmitysjärjestelmää ja mahdollistaa sen ohjaamisen mistä tahansa. Yhteisen eBUS-protokollan ansiosta sensoNET-internetmoduuli voidaan yhdistää Vaillant-lämmityslaitteisiin ja -säätimiin.

Kyse ei ole tuuripelistä, vaan Plug and Playstä

Vaivaton asennus mahdollistaa huippuluokan mukavuuden: sensoNET-internetmoduuli voidaan asentaa kätevästi uuden ecoTEC exclusive -järjestelmän ja ecoTEC plus -järjestelmän alle. Luonnollisesti se on yhteensopiva säätimiemme sensoCOMFORT ja sensoHOME kanssa.

Nauti VDE-tietoturvasertifioinnin takaamasta turvallisuudesta ja luotettavuudesta

Lisäksi Vaillant-tuotteet ovat VDE:n testaamia ja hyväksymiä. VDE on riippumaton saksalainen teknistieteellinen yhdistys, joka testaa ja sertifioi sähkö- ja elektroniikkalaitteita, -komponentteja ja -järjestelmiä. VDE-merkityt laitteet on arvioitu riippumattomalla tavalla kansainvälisten standardien ja tietoturvaa koskevien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Näin voit luottaa siihen, että Vaillant-tuotteet ovat turvallisia ja suojattu korkeinta suojaustasoa noudattaen.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

VR 921
Tekninen tieto
Nimellisjännite5 - 24 V
Liitäntäkaapelin poikkipinta-ala≥ 0,75 mm²
SuojaustasoIP 21
SuojausluokkaIII
Korkein sallittu ympäristön lämpötila50 ℃
Korkeus x leveys x syvyys järjestelmä96 x 122 x 36 mm

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta: