Etsi
"Olemme puolittaneet energiakustannukset", sanoo Bert-Ove Andersson, joka investoi ilma/vesilämpöpumppuun.

Tervetuloa Vaillantille – yhdelle maailman johtavista lämpöpumppujen valmistajista

Olemme lähes 150 vuoden ajan kehittäneet tehokkaita lämmitysratkaisuja, jotka ovat luoneet miellyttäviä ja suotuisia sisäilmastoja ympäri maailmaa. Lämpöpumppumme on kehitetty myös pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa kesän ja talven välinen ero on usein suuri.

On useita syitä miksi lämpöpumppumme ovat usein testivoittajia riippumattomissa tutkimuksissa. Korkea laatu on yksi ominaisuus ja alhainen melutaso on toinen. Mutta ehkä tärkein ominaisuus on tehokkuus – sillä se alentaa energiakustannuksia, mikä on hyödyllistä sekä lompakolle että ympäristölle.

Lämpöpumppumme valmistetaan Euroopassa ja ne käyvät läpi yli 100 erilaista testiä saksalaisessa tuotekehityskeskuksessamme, jossa analysoimme kaiken melutasosta ja kestävyydestä erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin.

Täältä voit lukea, mitä mieltä jotkut asiakkaamme ovat - Säästämme niin paljon energiaa.

Laadukkaat lämpöpumpumme

Korkealaatuisten materiaalien ansiosta voimme taata, että laadukkaat lämpöpumppumme kestävät todella pitkään. Pohjoismaisen ilmaston vuoksi ne ovat kolminkertaisesti suojattu ympäristön vaikutuksilta ja pinnat galvanoitu sekä nanokäsitelty ja jauhemaalattu.

Energiatehokkaat lämpöpumppumme ovat täydellinen valinta uusiin ja olemassa oleviin rakennuksiin. Koska käytämme luonnollista R290-kylmäainetta on saneeraus aroTHERM plussalla nyt entistäkin ympäristöystävällisempää.

Takaamme varaosien saatavuuden jopa 15 vuodeksi asennuksen jälkeen, ja laaja sertifioitujen asentajien verkostomme tarjoaa huoltosopimuksia varmistaakseen, että lämpöpumppusi toimii oikein ja tehokkaasti. Yksi huoli vähemmän sinulle.

Tarjous

Yhteydenottoa varten tarvitsemme henkilötietosi. Ole hyvä ja täytä seuraavat kohdat

Tietosuojalausunto ja käyttöehdot

* Osoittaa pakolliset kentät
Virhe lähetettäessä dataa.

Mielenrauhaa ammattitaitoisen, omistautuneen henkilökunnan ja asentajien ansiosta.

Olemme täällä auttamassa sinua, olitpa sitten jo tehnyt päätöksen tai jos sinulla on kysyttävää lämpöpumpuistamme. Sinun tarvitsee vain täyttää lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Neuvonta ei ole sitovaa.

FAQ – Täällä vastaamme asiakkaiden yleisimpiin lämpöpumppuja koskeviin kysymyksiin