Etsi

Korvaa öljylämmitys Vaillant lämpöpumpulla

 • Hyödynnä kotitalousvähennys tai energia-avustus.
 • Suojele ympäristöä
 • Helppoutta ympäri vuoden. Älä murehdi koska öljyä pitää tilata.
 • Moderni lämmitysratkaisu, jota voit ohjata ilmaisella mobiilisovelluksella.
 • Säästä lämmityskustannuksissa jopa 75%
Anna meidän tehdä ilmainen mitoituslaskelma

Järkisyyt valita Vaillant lämpöpumppu

Vähennä haitallisia CO2-päästöjä

Säästä lämmityskustannuksissa

Avustukset

Maksimaalinen mukavuus

Vähennä haitallisia CO2-päästöjä

Jos valitset lämpöpumpun, voit merkittävästi vähentää kotisi CO2-päästöjä. Pienempi hiilijalanjälki tarkoittaa myös pienempiä lämmityskustannuksia. Mikäli haluat vielä pienentää hiilijalanjälkeä niin voit yhdistää lämpöpumpun aurinkosähköön.

Säästä lämmityskustannuksissa

Maalämpö ja ilma-vesilämpöpumppu käyttävät erittäin vähän sähköä. Voit säästää jopa 75% energiakuluissa. Energiasäästö onnistuu ilman fossiilisten polttoaineiden polttamista. Säästä lämmityskustannuksissa ja samalla teet ympäristöteon.

Avustukset

Lämpöpumppuja tuetaan usealla tavalla. Asennuksen osuudesta voit hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksestä voit lukea tarkemmin vero.fi-sivuilta.

Uusin avustus on energia-avustus, jonka myöntää ELY-keskus. Tukea myönnetään öljylämmityksestä luopuville. ” Avustusta myönnetään yksityishenkilöille ja kuolinpesille, jotka omistavat pientalon tai pientalossa sijaitsevan asunnon hallintaan oikeuttavia osakkeita. Pientalolla tarkoitetaan omakotitaloa tai paritaloa.”

” Kuinka paljon avustusta voi saada?

Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroa. Avustusta myönnetään 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, ja 2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin. Avustusta ei myönnetä lainkaan, jos uusi rakennuskohtainen lämmitysjärjestelmä käyttää fossiilisia polttoaineita, kuten öljyä, hiiltä, maakaasua tai turvetta.”

Maksimaalinen mukavuus

Kun lämpöpumppu on asennettu, kodissasi on moderni ja vaivaton lämmitysmuoto. Nautit tasaisesta lämmöstä ja voit helposti ohjata kotisi lämpötilaa puhelimellasi.

Ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, josta voit olla ylpeä.

Kun investoit Vaillant lämmitysjärjestelmään saat samalla tulevaisuuden kestävän ja ympäristöystävällisen lämmitysjärjestelmän kotiisi.

 • Ilmastoystävälliset lämmitysjärjestelmät, koska ne käyttävät uusiutuvia energialähteitä.
 • Fiksu lämmitysjärjestelmä, joka käyttää uusiutuvia energialähteitä, kuten ilmaa, vettä tai maaperää.
 • Fiksu järjestelmäsäädin. WiFi-yhteys mahdollistaa etäohjauksen ilmaisella sovelluksella.
 • Kymmenen vuoden takuu kompressorille flexoTHERM ja flexoCOMPACT mallisarjassa.
 • Tehokas flexoTHERM ja flexoCOMPACT - yksi markkinoiden tehokkaimmista lämpöpumpuista.
 • Lämmitystehon vaihtelu 5 kW: sta 19 kW: iin tarpeidesi mukaan.

aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumppu

aroTHERM plus, kun haluat lämmittää ympäristöystävällisesti. Uudessa ilma-vesilämpöpumpussa yhdistyvät erinomainen suorituskyky, energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Tehokkuutta, jonka tuntee. Voit olla suihkussa pitkään eikä lämmin vesi lopu kesken. Virtauslämpötila jopa +75C, kiitos uuden teknologian. Suorituskyky jopa 5,4 (lämpökerroin kohdassa A7/W35) ja energiatehokkuusluokka A+++

flexoTHERM exclusive

flexoTHERM exclusive - ainutlaatuisin lämpöpumppumme perustuu innovatiiviseen ja universaaliin konseptiin. Perustaso on maa / ilma-vesilämpöpumppu, joka joustavalla ja yksinkertaisella tavalla voi hyödyntää useita lämmönlähteitä.

flexoCOMPACT exclusive

flexoCOMPACT exclusive - flexoCOMPACT perustuu samaan innovatiiviseen ja universaaliin konseptiin kuin flexoTHERM, mutta siinä on lisäksi integroitu 184 litran käyttövesivaraaja.

Avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi