Etsi

flexoCOMPACT maalämpöpumppu

Ainutlaatuinen lämpöpumppu, jolla voidaan hyödyntää kalliossa, maassa ja ulkoilmassa olevaa lämpöä. Pumppuun on integroitu 171l käyttövesivaraaja.

  • Erittäin hyvä vuosikohtainen hyötysuhde, SCOP
  • Kauko-ohjattavissa matkapuhelimen/sovelluksen avulla
  • Hiljainen käyntiääni sound-safe-järjestelmän ansiosta
  • 10 vuoden kompressoritakuu
  • EVI-tekniikalla varustettu kierukkakompressori, jolla on kymmenen vuoden tehdastakuu
Maalämpö
Lämmitys
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Kaikkien energialähteiden hyödyntämiseen ja järjestelmiin soveltuva lämpöpumppu

flexoCOMPACT-lämpöpumpussa ei ole integroitua kuumavesivaraajaa. Lämpöpumpun rakenne perustuu innovatiiviseen konseptiin, jonka ansiosta se ei ole ainoastaan tehokkain lämpöpumppumme vaan myös erittäin monipuolinen: se kykenee hyödyntämään kaikkia eri energialähteitä kuten kalliolämpöä, maalämpöä sekä ulkoilmassa tai pohjavedessä olevaa lämpöä. Tästä syystä Vaillant flexoCOMPACT on ainutlaatuinen. Vaikka pumpussa on hyödynnetty monipuolisesti kaikkien kalliolämpöpumppujamme ominaisuuksia, flexoCOMPACT-pumppu voidaan kuitenkin joustavasti liittää ulkoyksiköksi ilma-vesijärjestelmään.

Paluulämpötila kompressorissa enintään 65 °C.

Lämpöpumpussa käytetään R410A-kylmäainetta, jossa ei ole klooria eikä freoneja. Tämä kylmäaine ei ole pelkästään ympäristöystävällinen vaan se parantaa myös lämpöpumpun käyttöturvallisuutta. Ainutlaatuisella EVI-kompressorilla varustettuna se soveltuu erinomaisesti myös vanhojen rakennusten modernisointiin ja toimii erinomaisesti osana patteriverkostoa.

Sound Safe - järjestelmä

Lämpöpumppu on erittäin hiljainen Sound Safe -järjestelmämme ansiosta. Sound Safe -järjestelmä perustuu eristettyihin ja tärinävaimennettuihin komponentteihin, jotka tekevät äänitasosta alhaisen.

Parasta kierukkakompressoritekniikkaa kymmenen vuoden takuulla

flexo THERM- ja flexoCOMPACT-lämpöpumppujen kierukkakompressoreilla on kymmenen vuoden takuu. Nämä EVI-teknologialla varustetut kompressorit soveltuvat erityisen hyvin lämpöpumppukäyttöön. Näiden huipputehokkaiden lämpöpumppujen hyötysuhde on korkein myös alhaisissa lämpötiloissa, mikä tarkoittaa pieniä käyttökustannuksia.

Paras vuosikohtainen hyötysuhde, SCOP

flexoCOMPACT-lämpöpumput ovat nousseet markkinoiden tehokkaimmiksi lämpöpumpuiksi kallio- ja maalämmön hyödyntämisessä ilma-vesijärjestelmänä. Erinomaisen vuosikohtaisen hyötysuhteen saavuttamiseksi flexoCOMPACT-lämpöpumpussa on käytetty komponentteja, jotka ovat kuuluneet jo pitkän aikaa markkinoiden tehokkaimpiin. Tällä tavoin on saatu luotua vuosikohtaiselta hyötysuhteeltaan erittäin tehokas lämpöpumppu, jonka avulla asiakkaamme yltävät suurimpiin säästöihin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

VWF 52/4VWF 82/4VWF 112/4
Huonelämmitys: lämmityskauden mukainen energiatehokkuusluokka (A+++ - D) (35°C)A+++A+++A+++
Huonelämmitys: lämmityskauden mukainen energiatehokkuusluokka (A+++ - D) (55°C)A++A++A++
Lämpimän käyttöveden valmistus: energiatehokkuusluokka (A+ - F)A+A+A
Lämpimän käyttöveden valmistus: ilmoitettu kuormitusprofiiliXLXLXL

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä:

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta: