Etsi

Käyttövesivaraajat uniSTOR ja auroSTOR exclusive

Green iQ -merkityt käyttövesivaraajat kotikäyttöön Vaillantilta

  • Säästävät energiaa luokkansa parhaan eristyksen ansiosta
  • Pitkä elinkaari ja luotettava toiminta
  • Erittäin kierrätyskelpoinen ja helppo kierrättää
  • Optimaalinen yhdistettävyys lämpöpumppuihin, sähkökattilaan sekä aurinkolämpöön
  • Kestävä käyttövesivaraaja, jonka toiminta perustuu anodivirran vaikutukseen
Lämmin käyttövesi
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Uudet Vaillantin Green iQ -merkityt uniSTOR- ja auroSTOR exclusive -käyttövesivaraajat tarjoavat parasta mukavuutta omakoti- tai paritalon lämminvesijärjestelmään. Yhdistettävissä sähkökattilaan, aurinkokeräimiin ja lämpöpumppuun. Näillä 300–500 litran kotikäyttöön tarkoitetuilla lämminvesivaraajilla on korkein ErP-energialuokitus (A), mikä takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn. Optimaalinen lämmönsiirto lämmönlähteistä yhdistettynä korkealuokkaiseen eristykseen säästää energiaa ympäri vuoden.

Integroitu anodisuojaus takaa pitkän käyttöiän ja mielenrauhan ehkäisemällä kaikki korroosioriskit. Digitaalinäyttö, integroitu pika-asennusjärjestelmä, vianmääritys sekä yhdistettävyys lämpöpumppuun. Saat varaajastasi yhdellä silmäyksellä kaikki tarvittavat tiedot kotisi lämminvesijärjestelmän käyttömukavuudesta: täsmälliset tiedot veden lämpötilasta ja halutun lämpötilan kuormitustasosta. Häiriötilat varaajan toiminnassa tai anodisuojauksessa näkyvät välittömästi näytöllä, mikä takaa nopean ja tehokkaan palvelun vianmäärityksessä ja -etsinnässä.

Vapaavalintaisella aurinkoenergiaan perustuvalla sähkön varajärjestelmällä voidaan tukea kodin käyttöveden lämmitystä, kun tarvitaan nopeaa tehoa tai kun laitteeseen yhdistetyt lämmönlähteet eivät tilapäisesti pysty tuottamaan tarpeeksi tehoa halutun lämmitysmukavuuden takaamiseksi.

UniSTOR ja auroSTOR exclusive -varaajat kuuluvat Vaillantin Green iQ -tuoteperheeseen, joka tarjoaa tuotekategoriansa parasta tehokkuutta ja joustavuutta sekä edistyksellistä yhdistettävyyttä, ympäristönäkökohdat huomioiden.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

uniSTOR exclusive / auroSTOR exclusive
Lämpimän käyttöveden valmistus: energiatehokkuusluokka (A+ - F)A

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä:

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta: