Etsi

multiMATIC VRC 700

Ohjauskeskus kaikille Vaillantin järjestelmille

  • Koko Vaillant-järjestelmää, johon kuuluu lämmitys ja viilennys, lämmin vesi, ilmanvaihto sekä aurinkoenergiajärjestelmä, voidaan ohjata yhdellä laitteella
  • Sään mukaan säätyvä energianhallinta tarkoittaa sitä, että ohjaus mukauttaa lämmöntuotannon senhetkisten säätietojen perusteella
  • Voit hallita eri toimintoja sekä hakea helposti tietoja selkeän valikkonavigoinnin ja valaistun tekstinäytön ansiosta
  • Saat älypuhelimeesi tai tablettiisi ilmaisen sovelluksen, jolla voit ohjata lämmitysjärjestelmää internetmoduulin avulla
  • Useita mukavuustoimintoja
Säätö & valvonta

Kuvaus

Ohjauskeskus kaikille Vaillantin järjestelmille

Järjestelmänohjain multiMATIC VRC 700 on keskusohjausyksikkö kaikille Vaillantin järjestelmille –varaajalle, lämminvesijärjestelmälle, ilmanvaihdolle, aurinkolämmitykselle sekä -sähkölle. Se säätelee yhteyksiä kaikkien komponenttien välillä ja tuo asumismukavuutta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Selkeä muotoilu – selkeä tekstinäyttö

Ajattoman muotoilun ansiosta korkealaatuinen toimintayksikkö sopii mihin tahansa olohuoneeseen. Vaikka laitteessa on useita eri toimintoja, ohjausyksikkö on hyvin helppokäyttöinen ja näyttää tiedot selkeässä, ymmärrettävässä tekstimuodossa. Yksikköön voidaan nopeasti asentaa useita erilaisia mukavuustoimintoja, ja muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit asentaa aikaprofiileja, loma-asetuksia jne. Voit katsoa laitteelta myös energian kulutusta sekä energiatehokkuutta.

Älykäs alusta alkaen

Sään mukaan säätyvä ohjausjärjestelmä multiMATIC VRC 700 mukauttaa järjestelmän lämmöntuottoa sääolosuhteiden perusteella. Tämän ansiosta energiaa kuluu vain juuri se määrä, joka tarvitaan asumismukavuutesi takaamiseksi, ja myös rahaa säästyy.

Ohjausjärjestelmä on saatavilla kahtena versiona: VRC 700 asennettuna pysyvästi laitteeseen tai seinälle tai johdoton versio VRC700f. Jos päädyt johdottomaan versioon, ohjausjärjestelmä voidaan sijoittaa asunnossa mihin tahansa. Se on ihanteellinen vaihtoehto vanhoihin rakennuksiin, koska mitään johtoja ei tarvitse asentaa.

Etäkäyttöinen, kätevä lämmityksen ohjaus

multiMATIC VRC 700 on ohjelmoitu tuomaan mukavuutta ja tehokkuutta: jos yhdistät lämmitysjärjestelmän internetmoduuli VR 920:n kanssa, voit ohjata järjestelmääsi etänä älypuhelimen tai tabletin ilmaisen multiMATIC-sovelluksen avulla. Voit tarpeittesi mukaan asettaa käytännössä katsoen mistä tahansa päin maailmaa päivä- ja yötilan sekä käytännöllisiä erityistoimintoja, kuten ”poissa 1 päivän”.

Yksi etu on myös se, että asianmukaisen valtuutuksesi perusteella Vaillantin kanssa yhteistyössä toimiva huoltofirma saa etäyhteyden lämmitysjärjestelmääsi arviointia ja lämmitystoiminnon optimointia varten. Näin säästyy aikaa ja rahaa.

Internetmoduuli VR 920 sisältyy toimitukseen, joka sisältää resursseja säästäviä, tehokkaita ja älykkäitä keskenään keskustelevia Vaillant-tuotteita. Tuotteet ovat saaneet myös laadun takaavan Green iQ -merkinnän.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

multiMATIC VRC 700(f)VR 70 & VR 71VR 91 (f)
Maksimitoimintateho24 V230 V24 V
Mitat: Korkeus leveys syvyys115 mm x 147 mm x 50 mm293 mm x 277 mm x 68 mm115 mm x 147 mm x 50 mm
VRC 700f:n lähetystaajuus(868 MHz)-(868 MHz)
Rakennuksen pinta-ala≤ 25 m-≤ 25 m

Ladattavat materiaalit