Etsi

sensoCOMFORT-järjestelmäsäädin

Asumismukavuuden valvonta ei ole ollut koskaan näin helppoa

  • Määritä asumismukavuuden tarkat yksilölliset asetukset kätevästi sensoCOMFORT-ohjaimella
  • Integroi säädin olemassa olevaan älykotijärjestelmään – esimerkiksi Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit
  • Varmista monikäyttöisyys ja joustavuus tulevaisuuden huomioivalla järjestelmäsäätimellä ja integroi uusiutuviin energialähteisiin perustuvat järjestelmät, kuten aurinkolämmitys ja aurinkosähkö, sekä ilmanvaihto vaivattoman helposti
  • Konfiguroi järjestelmä sujuvasti ja helposti – kaikkien Vaillant-laitteistojen liittymät on yhdenmukaistettu
  • Nauti säätimen modernista ja laadukkaasta designista, joka on suunniteltu nykyajan koteihin
Sähkö
Säätö & valvonta
Tarjouspyyntö

Kuvaus

Kotisi ansaitsee nerokkaan ohjausratkaisun. Uusi sensoCOMFORT-järjestelmäsäädin mahdollistaa yhdessä sensoNET-internetmoduulimme ja sensoAPP-sovelluksemme kanssa lämmitysjärjestelmäsi täydellisen hallinnan – niin kotisohvalta kuin matkan päältä.

Asumismukavuuden yksilöinti vain sormen napautuksella

Yksilöllisen lämpömukavuuden säätö onnistuu vain parilla napautuksella. Uuden sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimen 3,5-tuumainen korkearesoluutioinen näyttö takaa ennenkokemattoman käyttömukavuuden. Kuusi kosketuspainiketta ja kätevä kosketusliukusäädin helpottavat käyttöä entisestään. Lisäksi niiden taustavalo varmistaa vaivattoman käytön jopa pimeässä. Selkeän valikkorakenteen ja kysymyksiin perustuvan ohjatun yksilöintiavustimen ansiosta valikoissa liikkuminen ja asetusten määritys onnistuu nopeasti. Tarvittaessa saat myös lisätietoja ja -ohjeita valitsemalla kysymysmerkkipainikkeen. sensoAPP-sovelluksellamme voit ohjata lämmitysjärjestelmääsi mistä tahansa: voit määrittää tarkat lämpötila-asetukset ja aikaikkunat minuutin tarkkuudella sekä käyttää erityistoimintoja kuten Poissa kotoa -käyttötilaa.

Tee nykyisestä älykotijärjestelmästäsi entistä monipuolisempi

Tee älykodistasi entistä älykkäämpi uudella sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimellämme. Voit integroida sen näppärästi olemassa oleviin järjestelmiin, kuten Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit. Kaikkien älykotikomponenttien tavoin myös sensoCOMFORT on luonnollisesti KNX-yhteensopiva. sensoCOMFORT on puuttuva palanen, joka täydentää älykotijärjestelmäsi ja maksimoi siten yksilöllisen asumismukavuuden.

Päivitä lämmitysjärjestelmäsi uusiutuvilla energialähteillä

Aurinkolämmityksestä aurinkosähköön ja ilmanvaihtoon – sensoCOMFORT tarjoaa eteenpäin yhteensopivan järjestelmäsäädinratkaisun, joka on optimoitu kaikkien komponenttien samanaikaiseen hallintaan. Luonnollisesti voit hallita kätevästi myös lämpimän käyttöveden tarpeita. sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimellä voit ohjata useita lämmityspiirejä. Tämä mahdollistaa monimutkaisten järjestelmien hallinnan esimerkiksi rivitaloissa.

Yhdenmukaistettu järjestelmärakenne takaa maksimaalisen käyttömukavuuden

Uudella lämmityslaitesukupolvellamme, sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimellämme ja sensoAPP-sovelluksellamme on yksi olennainen yhteinen piirre: yhdenmukaistettu valikkorakenne. Kun olet tutustunut laitteiston käyttöliittymään, osaat käyttää myös sensoCOMFORT-järjestelmäsäädintä ja sensoAPP-sovellusta. Näin uuden säätimen käyttö onnistuu mahdollisimman mukavasti.

Suunniteltu moderniin kotiin

Järjestelmäsäätimen tulisi olla luonteva osa kotiasi. Koska tiedämme, kuinka tärkeä kotisi on sinulle, pidimme sitä lähtökohtana uuden sensoCOMFORT-järjestelmäsäätimen suunnittelussa. Laadukas design kiinnittää huomion mukaillen samalla modernien älylaitteiden tyylikästä ilmettä. Näin se sulautuu täydellisesti modernin kodin sisustukseen. Sama pätee myös sensoAPP-sovellukseen. Tämä uusi sovellus, joka perustuu aiempaan, Red Dot -muotoilupalkinnon saaneeseen multiMATIC-sovellukseen, tekee vaikutuksen selkeällä ja modernilla designillaan.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

VRC 721VRC 720f
Tekninen tieto
Nimellisjännite0,75 - 1,5 mm²0,75 - 1,5 mm²
SuojaustasoIP 20IP 20
SuojausluokkaIIIIII
Korkein sallittu ympäristön lämpötila0 - 60 ℃0 - 60 ℃
Korkeus x leveys x syvyys järjestelmä109 x 175 x 26 mm109 x 175 x 26 mm
Vastaanottimen korkeus x leveys x syvyys 115 x 142,5 x 26 mm
TermostaattitasoVIVI
Vaikutus tilalämmityksen kausittaiseen energiatehokkuuteen ɳs4%4%
Vaikutus alue ≤ 100 m
Alue rakennuksessa ≤ 25 m

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous

Tarjoukset ja neuvot täältä

Tarvitsetko neuvoja tai tarjouksen tuotteistamme? Lähetä meille sähköpostia, ja vastaamme viiden päivän kuessa. Voit myös löytää sertifioidun Vaillant-asentajan alueellasi jälleenmyyjähakujemme kautta: