Etsi

Asiantunteva kumppani saneerausprojektiisi – Vaillantin avulla löydät uuden tehokkaan lämmityslaiteratkaisun

Kysy neuvoa asiantuntijaltamme

Valitse luotettava merkki uuden lämmitysratkaisusi saneeraukseen

Autamme yhdessä sertifioitujen yhteistyökumppaniemme kanssa oikean lämmitysjärjestelmän valinnassa ja asennuksessa. Varmistamme järjestelmän turvallisen toiminnan myös asennuksen jälkeen. Kotisi mukavuus paranee huomattavasti edullisin kustannuksin.

Viihtyisä koti

Vaikka vuodet ovat vierineet ja monet asiat ovat muuttuneet, nykyaikainen lämmitysjärjestelmä takaa edelleen elämisen mukavuuden, joka on sovitettu sinun ja perheesi tarpeiden mukaan.

Tasainen lämpö

Uusi lämmitysjärjestelmä jakaa lämmön tasaisesti kaikkiin huoneisiin. Ilmanvaihtojärjestelmä on optimaalinen ratkaisu terveellisen, miellyttävän sisäilman varmistamiseksi. Lisäksi se auttaa ehkäisemään homeen muodostumista.

Lämmintä käyttövettä. Aina tarpeen mukaan.

Joudutko odottamaan käyttöveden lämpiämistä? Tuleeko suihkusta yllättäen kuumaa tai kylmää vettä? Uuden lämmitysjärjestelmän myötä voit unohtaa nämä huolet. Voit nauttia lämpimästä käyttövedestä niin pitkään kuin vain haluat.

Lämmitysjärjestelmän ohjaaminen. Täsmällisen tarkasti.

Säädä haluamasi lämpötila jokaiseen huoneeseen kätevästi sovelluksella. Oletpa töissä tai lomalla, voit koska tahansa käyttää kotisi lämmitysjärjestelmää.

Luotettavaa palvelua

Voit nauttia kotisi mukavuudesta luottaen, että kaikki on parhaissa käsissä. Korkealaatuiset, luotettavat ja kestävät tuotteemme on valmistettu Euroopassa. Tuotteille on saatavilla tarvittaessa jopa 10 vuoden takuu, ja lisäksi saat ongelmatilanteissa aina nopeasti apua laajan huoltoverkostomme ansiosta.

Säästäminen voi olla näin hienoa

Saneeraushanketta suunnitellessamme meillä on aina paljon ideoita.

Mutta miten on lämmitysjärjestelmän laita? Vanha järjestelmä kuluttaa liikaa energiaa, mikä näkyy lompakossasi.

Uusi lämmitysjärjestelmä tarjoaa enemmän etuja kuin osaat edes kuvitella: käyttökustannukset pienenevät huomattavasti mukavuudesta tippaakaan tinkimättä.

Pienemmät lämmityskustannukset

Uusi lämmitysjärjestelmä kuluttaa vähemmän energiaa, ja sen käyttökustannukset ovat merkittävästi alhaisemmat vanhaan järjestelmään verrattuna. Peräti 10 vuoden pidennetyn takuun ansiosta laskelmissa ei tarvitse varautua odottamattomiin kuluihin.

Kannattava investointi – kannattava rahoitus

Matalien korkojen aikana uusi lämmitysjärjestelmä voi olla hyvä investointi. Samalla monissa maissa on saatavilla myös valtionapua. Yleensä seuraava sääntö pätee: mitä ympäristöystävällisempi uusi lämmitysjärjestelmäsi on, sitä suurempia ovat järjestelmän hankintaa varten myönnettävät tuet.

Kiinteistön tai asunnon arvon kasvattaminen

Uusi lämmitysjärjestelmä on tiukimpien energiatehokkuusvaatimusten mukainen. Investointi maksaa siten itsensä takaisin, kun myyt talosi tai asuntosi.

Luonnonvarojen säilyttäminen

Mitä vanhempi lämmitysjärjestelmäsi on, sitä enemmän kaasua tai öljyä se kuluttaa. Tämä vaikuttaa sekä lompakkoosi että ympäristöön. Uuden järjestelmän avulla vähennät päästöjä ja annat arvokkaan panoksen ympäristön suojelemiseksi ja säilyttämiseksi.

Lämpöpumput ja kaasukäyttöiset polttolaitteet

Kokemuksemme mukaan molemmat tekniikat soveltuvat erityisesti saneerauskohteisiin.

Merkittävät tuet

Lämpöpumput ovat uusi normaali

Tulevaisuuteen suuntautuva ja energiaa säästävä lämpöpumppu ottaa tarvittavasta energiasta jopa 75 prosenttia ympäristön lämmöstä, jota saadaan ilmaiseksi ilmasta, maaperästä tai pohjavedestä. Energiaa tarvitaan lisäksi noin 25 prosenttia sähkön muodossa toimintaa varten.

  • Monipuolisuus: lämmitys, lämpimän käyttöveden valmistus ja jäähdytys
  • Erityisen taloudellinen energiaa säästävään lämpöeristykseen ja lattialämmitykseen yhdistettäessä
  • Alhaiset käyttökustannukset ympäristöstä ilmaiseksi hyödynnettävissä olevan energian ansiosta

Kysy asiantuntijaltamme, mikä tekniikka sopii omaan modernisointiprojektiisi

Lisävarusteilla optimaalinen saneeraus

Tuotteemme pelaavat täydellisesti yhteen. Ne toimivat ja kommunikoivat sujuvasti järjestelmässä, johon kuuluu esimerkiksi ohjattu kodin ilmanvaihto tai aurinkosähköjärjestelmä. Jos siis haluat käyttää enemmän uusiutuvia energiamuotoja – se onnistuu helposti. Kaikki Vaillant-laitteet ovat helppoja asentaa, ja niihin voidaan tehdä laajennuksia tarpeen mukaan.

Älykkäät säätimet

Valvo ja säädä lämmitysjärjestelmääsi kätevästi. Säästä energiaa määrittämällä haluamasi lämpötila lämmityslaitteeseen tai tee se näppärästi älypuhelimella, missä ikinä oletkin. Täydellinen hallinta yhdellä järjestelmäsäätimellä.

Tutustu aurinkosähköön

Aurinkokeräinjärjestelmät soveltuvat täydellisesti lämmitysjärjestelmän tueksi ja lämpimän käyttöveden valmistukseen.

Kasvata uusiutuvien energiamuotojen osuutta ja säästä lämmityskuluissa.

Laadukas huolto

Vaillant-lämmityslaitteiden takuu

Vaillant kehittää laadukkaita ja kestäviä lämmityslaiteita. Sen vuoksi myönnämme jopa 7 vuoden takuun ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille. Mikäli laitteistossasi ilmenee kyseisenä aikana valmistusvikoja, vastaamme tällöin varaosista ja asentajan työstä aiheutuvista kuluista.

Vaillant-huoltosopimus

Vaillant-asiantuntija tarkastaa Vaillant-lämmitysjärjestelmäsi ja säätää sen tarpeittesi mukaan. Optimaalisten asetusten ansiosta säästät energiaa ja rahaa ja samalla suojelet ympäristöä.

Kysy asiantuntijaltamme, mikä tekniikka sopii omaan modernisointiprojektiisi