Etsi

Vinkkejä uudisrakennuksiin

Etsitkö uutta lämmitysjärjestelmää? Voit pienentää lämmityskulujasi asentamalla nykyaikaisen ja taloudellisen lämmitysjärjestelmän. Samalla teet merkittävän panostuksen ilmastonsuojeluun.

Uusiutuva energia on paras ratkaisu uusiin rakennuksiin. Mutta myös fossiilisiin polttoaineisiin pohjautuvat energiatehokkaat lämmitysjärjestelmät alentavat lämmityskuluja. Jokainen lämmitysjärjestelmä ei kuitenkaan sovi jokaiseen kotiin.

Aloita suunnitteluvaihe hyvissä ajoin

Huomioi oikeantyyppinen lämmitys uuden kodin suunnittelussa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tällä tavoin voit toteuttaa rakennusprojektisi uuden lämmitysjärjestelmän mukaisesti.

Lämmitysjärjestelmän teho

Uuden lämmitysjärjestelmäsi tulee tietenkin tuottaa tarpeeksi lämpöä. Sama pätee myös käyttöveteen: kuumaa vettä tulisi olla saatavilla jokaisesta hanasta kaikkina aikoina ja halutussa määrin.

Pidä huolta siitä, että uusi lämmitysjärjestelmäsi on tarpeeksi joustava, jotta sitä voidaan päivittää. Tällä tavoin lämmityslaitteisto täyttää vaatimuksesi, vaikka tarpeesi odottamatta lisääntyisivät.

Lämmityksessä ei ole kyse ainoastaan tuotosta, vaan myös siitä energiamäärästä, jonka järjestelmän toiminta vaatii. Sen vuoksi voi olla taloudellisesti järkevää investoida tehokkaampaan järjestelmään lämmityskustannusten minimoimiseksi pitkällä aikavälillä.

Mihin uusi lämmitysjärjestelmä kannattaa sijoittaa?

Halusit sitten sijoittaa lämmityslaitteiston kellariin, olohuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen, voimme tarjota oikean ratkaisun jokaiseen sijaintiin. Mitä enemmän asumistilaa, sen parempi. Sen vuoksi rakennamme nykyaikaiset lämmittimemme niin, että ne tarjoavat erittäin hyvän suorituskyvyn pienessä tilassa. Järjestelmän valinta riippuu saatavilla olevasta tilasta.

Mieluisin lämmönjakelu

Yleisesti ottaen mitä suurempi lämmönluovutuspinta-ala(lattialämmitys), sitä matalamman lämpötilan uuden lämmitysjärjestelmän tulee tuottaa saavuttaakseen miellyttävän asuinlämpötilan. Energian käytön näkökulmasta lattialämmitys on niin ollen ihanteellinen uudisrakennusten lämmittämiseen. Se säästää tilaa ja antaa sinulle tarvittavan lämmön matalissa lämpötiloissa, korkealla vuosihyötysuhteella. Lattialämmitys on erinomainen perusta nykyaikaisille järjestelmille, kuten lämpöpumpuille tai aurinkoenergiajärjestelmille.

Rahoitus

Uuden lämmitysasennuksen kustannuksia voidaan pienentää huomattavasti kunnollisella suunnittelulla ja neuvoilla. Sinun ei tarvitse maksaa kaikkea kerralla. Pidä huolta siitä, että uutta lämmitysjärjestelmää voi parantaa tulevaisuudessa, esimerkiksi lisäämällä siihen aurinkoenergiajärjestelmä.

Saatat täyttää vaatimukset valtion rahoitukselle ostaessasi uuden lämmitysjärjestelmän, mikä myös pienentää investointikustannuksia.

Oikea lämmitysjärjestelmä

Ei ole olemassa vakioratkaisua etsiessäsi oikeaa lämmitysjärjestelmää. Mutta tarpeisiisi sopivan järjestelmän löytäminen ei ole vaikeaa. Ota yhteyttä Vaillantin lämmitysasiantuntijoihin. He auttavat sinua suunnitellessasi uuden lämmitysjärjestelmän asennusta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Käytä tätä lomaketta soittopyyntöön.

Yhteystiedot

Tietosuojalausunto ja käyttöehdot

* Osoittaa pakolliset kentät
Virhe lähetettäessä dataa.

Olitpa jo päättänyt tai sinulla on vielä kysyttävää: autamme mielellämme.

Syötä vain perustiedot ja asiantuntijamme soittavat sinulle 24 tunnin sisällä ja antavat sinulle ei-sitovia neuvoja.