Käytämme evästeitä ja kolmansien osapuolten seurantatekniikoita muistaaksemme mieltymyksesi, mitataksemme ja analysoidaksemme verkkosivustojemme käyttöä sekä optimoidaksemme markkinointia Internetin kautta. Voit hallita evästeiden käyttöä selaimen asetusten kautta ja peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Lisätietoja on tietosuojakäytännössä. Napsauta “hyväksy”, jos hyväksyt sen.

Hyväksy Hylkää

Ratkaisumallit

Vinkkejä modernisointiin

On monia vaihtoehtoja vanhan lämmitysjärjestelmän uusimiseen: Voit päivittää olemassa olevaa teknologiaa ja parantaa sen hyötysuhdetta. Tai voit vähentää riippuvuuttasi nousevista energiakustannuksista siirtymällä vähitellen tai täysin uusiutuvan energian käyttöön. Autamme sinua valinnassasi, jotta saat lämmitysjärjestelmän uusimisesta kaiken hyödyn irti.

Vinkkejä uudisrakennuksiin

Uuden lämmitysjärjestelmän tulisi olla mahdollisimman taloudellinen, tehokas ja ympäristöystävällinen. Sinulle parhaiten sopiva lämmitysjärjestelmä riippuu tarpeistasi: Mitä energianlähdettä käytät mieluiten? Miten korkeat lämmitystarpeesi ovat? Mitä lämmönsiirtomuotoa käytetään? Vinkkimme ja neuvomme auttavat sinua uuden lämmitysjärjestelmän valinnassa.

Videot ja animaatiot

Lisätietoja Vaillantista ja tuotteistamme näissä videoissa ja animaatioissa: