Etsi

Rakenna kestämään. Aivan kuten kotisi.

Miksi odottaa, kun voit yksinkertaisesti luottaa Vaillant-lämpöpumppujen laatuun pidempään?

Kestävää laatua pitkällä aikavälillä – sinulle ja ympäristölle.

Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai modernisointi: Valitessasi Vaillant-tuotteen, voit olla varma, että se täyttää korkeimmat laatustandardit – ja että tulet hyötymään siitä useiden vuosien ajan. Juuri laatu tekee tuotteistamme myös erityisen kestäviä – sillä mikä kestää pidempään, on myös parempi ympäristön kannalta. Tuotteidemme testaus varmistaa laadun olevan selvästi yli normin.

Vaillant-laatu tarkoittaa kuitenkin vielä enemmän: se asettaa jatkuvasti uusia standardeja. Esimerkiksi ilmastoystävällisessä remontissa lämpöpumpuilla tai ympäristöystävällisillä kylmäaineilla. Optimoimme myös sinulle tärkeitä tuotteen ominaisuuksia, kuten erityisen hiljaisen käytön, mikä miellyttää myös naapureitasi.

Luotettava

Peruskorjaus

Hiljaisuus

Luotettava

Luotettava satoi tai tuuli

Laadukkaat materiaalit ja suuri metalliosuus takaavat tuotteillemme pitkän käyttöiän. Korroosion estämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla, tuotteet on suojattu jopa kolminkertaisesti haitallisia ympäristövaikutuksia vastaan. Tästä johtuen levyt on sekä galvanoitu että nano- ja jauhemaalattu.

Peruskorjaus

Ilmastoystävälliseen remonttiin

Lämpöpumput ovat tämän hetken suosituin lämmitystekniikka, eivätkä ainoastaan uusissa rakennuksissa. Esimerkiksi luonnollisen kylmäaineen R290 ja sen korkeiden menoveden lämpötilojen ansiosta aroTHERM plus pystyy varustamaan olemassa olevat rakennukset, joissa lämpöpatterit ovat vielä käyttössä, täysin lämmöllä ja käyttövedellä.

Hiljaisuus

Nauti hiljaisuuden äänestä

Korkealaatuiset, matala tärinäiset materiaalit, erityinen eristävä fleece äänieristykseen sekä suuri, hiljainen tuuletin – vain muutama osa innovatiivista Sound Safe System -järjestelmäämme. Tulos: yksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista tulee Vaillantilta.

Äärimmäisen testattu. Äärimmäiseen kestävyyteen.

Yli 300 yksittäistä testiä yli 180 huippuluokan testausasemilla yhdeksässä eri laboratorio-osastossa: uudessa Johann Vaillant -teknologiakeskuksessa tuotteemme ja teknologiamme testataan ja niitä pusketaan äärirajoille poikkeuksellisen laadun todentamiseksi.

Kestävyys käytännössä: 6 vihreää sääntöämme

Toiset vain puhuvat kestävyydestä. Kuudella vihreällä säännöllämme olemme pyhittäneet sen liiketoimintamme ytimeen. Säännöt varmistavat, että kestävyyskriteerit huomioidaan jo tuotekehitysvaiheessa, ottaen huomioon koko tuotteen elinkaaren. Säännöt koskevat kaikkia Vaillant Groupin kehittämiä tuotteita ja toimivat virstanpylväinä parempaan kestävyyteen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme veloituksetta!

Käytä tätä lomaketta jättääksesi takaisinsoittopyyntö.

Yhteystietosi

Tietojen lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.

Olitpa jo tehnyt päätökset tai sinulla on vielä kysyttävää: autamme mielellämme.

Syötä vain perustietosi, ja asiantuntijamme soittavat sinulle takaisin 24 tunnin kuluessa antaakseen neuvoja, jotka eivät ole sitovia.